| paul999 a întrebat:

Salutare TPU, probleme in dragostelaughing

Am stat cu o fata 2 luni de zile si acum de o saptamana tot ea ma cauta... ma tot ia cu ce faci iubire alea alea si eu am vrut sa ma impac cu ea si nu a vrut, zice ca nu poate uita trecutul pentru ca in trecut am injurat-o, zice ca vrea sa ne impacam dar nu poate... eu nu mai inteleg nimic!

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Atunci sa iti dea pace daca nu poate uita trecutul

| paul999 explică (pentru mona):

Ea a zis ca nu m-a uitat inca. dar nu poate sa stea cu mine din cauza trecutului! vrea sa stea cu mine dar nu poate, cum vine asta? i-am zis ca nu exista nu pot... doar ca nu vrei... si ea tot asa continua! frustrated

| mona a răspuns (pentru paul999):

Nici eu nu inteleg ce vrea de fapt, pai ori vrei ori nu vrei [eu cred ca de fapt vrea numai ca vrea sa faca pe suparata, sti tu ...orgoliu ala feminin]

Nu stiu... ea tot timpu intra p mine ma cheama la cafea... dar nu stiu ce vrea!

| mona a răspuns (pentru paul999):

Te vrea pe tine numai ca e prea mandra sa recunoasca...o sa cedeze pana la urma

Sper.

| neutrino a răspuns:

Niciodata sa nu mai incerci sa intelegi o fata/femeie: este o aventura din care nu ai cum sa iesi invingator. Femeia a fost, este si va fi o mare minune, o mare enigma.

| MiruD a răspuns:

Daca nu vrea sa va impacati, inseamna ca doar vrea sa faca misto de tine. Schimba-ti numarul de telefon, incearca sa o ignori, pentru ca nu merita. Cauta-ti alta fata care chiar te merita si care te iubeste cu adevarat.

| inconscient a răspuns:

Poate e indragostita de altcineva! Nu o mai cauta! Nu merita! Poate daca "ai injurat-o" in trecut, acum vrea sa se razbune!