Salut! Eu chiar am stat si am citit totul. Ce pot sa spun, interesant. Sincer sa te mandresti cu viata pe care o ai. Crede ma eu mi as dori sa fiu ca tine, sa pot iesi cu fetele pe afara, sa ma plimb cu ele, sa radem, sa facem sex. Chiar poti spune ca ai o viata frumoasa din pct asta de vedere. Eu unul nu am iesit niciodata cu o fata si sincer nu cred ca o sa se intample asta. Daca tie respectiva ti a zis ca esti urat, tie care ai mai iesit si inainte cu alte fete, gandeste te cum sunt eu caruia nici macar la un simplu *Buna!* nu mi raspund. E destul de durereros, crede ma deci tu nu ai de ce sa fii dezamagit, din contra. Ce ti s-a intamplat cu fata asta e extraordinar, poti spune ca pentru voi *s au aliniat astrele* Eu in locul tau as face ce mi ar dicta inima. Sincer as ramane cu ea, de ce nu? Pnm, toata lumea in ziua de azi are vechea vrajeala cu mai intai studii, dupa un job bun, dupa iti cauti jumatatea si DACA ai noroc si mai poti pe la 40-50 ani faci si un copil.prostii. Ma lasi, cine spune ca nu poti sa ai o iubita si un job? Sau sa ti termini studiile? Legile de pe Facebook? Pitipoancele? Cu ce te incurca o fata pe care o iubesti si care te iubeste? Din contra, in timpul liber te relaxezi cu ea, vorbiti e foarte important sa ai pe cineva care te intelege. Lasa prostiile moderne de o parte. Poti avea o familie, un job bun si toate deodata. Spui ca te deranjeaza faptul ca fumeaza...te inteleg perfect aici. Nu suport femeile fumoatoare sau betive. Bine, nici nu inteleg genul asta de oameni. Ce le place sa traga din prostia aia nu stiu. Nu mi spune ca te relaxeaza ca e o teribila minciuna. Dar poate se lasa.incearca sa discuti cu ea, sa i spui ca nu e deloc sanatos si nici bine si poate se lasa. Stii, eu am strans in 2 ani jumate de munca circa 3500 euro bani pe care o sa ii bag intr o masina. Stii cum? Mi am zis ca sunt fumator si lunar din salariu puneam de o parte circa 500 lei(echivalentul unui pachet de tigari pe luna) si uite asa am ajuns sa am ceva bani. Poti sa folosesti si strategia asta cu ea. Eu unul am reusit pana acum sa conving 2 prieteni sa se lase de fumat. Pt mine este o adevarata reusit. Chiar ma mandresc cu asta. Consider ca le am redat dreptul la viata. Desigur, acum depinde si cat e ea de dependenta. S ar putea sa inteleaga ca o pui sa aleaga intre tine si tigari si s ar putea sa ai o surpriza neplacuta si sa fii mai putin iubit decat un viciu tampit Durerors, dar nu ai ce face....depinde doar de inteligenta ei daca doreste sau nu sa se lase. Legat de treaba cu tipologiile de femei ai perfecta dreptate. Cam asa este. Bine ar fi sa incerci sa intalnesti cat mai multe si cand crezi ca dai de una perfecta pentru tine abia atunci sa faci pasul cel mare. Ramai cu ea macar 2 ani sa vezi cum e si abia apoi daca considerati ca e ok, casatoriti va. Nu va grabiti cu pasul asta. Lafel si cu copilul.sa fi ti impreuna macar de 3-4 ani ca sa puteti concepe un copil. Femeia in ziua de azi e destul de ciudata, capricioasa, usor de manipulat, tot timpul nemultumita si sincer nu cred ca ai vrea ca dupa 2-3 ani de relatie, casatoriti si cu copil fiind, sa vina la tine intr o zi frumoasa si sa ti spuna ca doreste divortul pentru ca a aflat ca un anume X o are cu 2 cm mai mare ca a ta, sau un anume Y are un salariu mai mare ca al tau sau vechea vrajeala cum ca i-a disparut dragostea pentru tine si a sosit momentul sa te arunce la gunoi ca pe o masea stricata. DAR *ramaneti prieteni*. sigur.
Traieste ti viata cu aceasta fata cat poti. Nu ai nimic de pierdut cu ea daca ii oferi ceva timp ei si ea tie.
Incearca sa numai cazi in depresii sau mai stiu eu ce din cauza femeilor. Traieste ti viata tu asa cum crezi ca e bine. Numai incerca sa faci totul pentru a avea femei. Ce, ele fac totul ca sa te aiba fix pe tine? Probabil o sa o faca daca o sa ai bani multi, asta e clar dar pana atunci simte te tu bine cu tine insuti, nu are rost sa ajungi in depresie datorita uneia care se vede vreo Lady Di. Am auzit foarte multe cazuri de barbati care din cauza lor au ajuns sa aiba tentative de sinucidere. Pai merita sa te sinucizi pentru una care nu da 2 bani pe tine? Mergi inainte ca asa fac majoritatea. Si o trag cu tine si peste 2 saptamani nu te mai cunosc.
Legat de prima parte te as sfatui sa nu o omiti intrutotul. Daca mai ai posibilitatea, incearca sa pleci undeva la munte ori la tara unde sa fie liniste. Stai acolo o saptamana macar si incearca sa te regasesti pe tine insuti. Ai sa vezi ca e mult mai ok acolo. In Bucuresti cu atata agitatia iti e aproape imposibil sa o faci.
Iti Recomand sa citesti MODELS by mark manson. Vezi ca e ironic, fara suparare, dar spui ca nu ai iesit cu o fata si vorbesti atat despre relatii. Iti inteleg punctul de vedere si argumentele, dar uneori, ai nevoie de mai multa experienta ca sa intelegi 100% despre ce vorbesti. Nu cred ca esti urat, sau eu mai stiu, fiecare barbat are niste calitati ascunse, daca stii sa emani calitatile astea masculine, precum: increderea de sine, curaj, ambitie, dominanta, etc si toatea astea sa se regaseasca in limbajul corpului, expresia fetei, si in stilul vestimentar si modul in care te ingrijesti, femeile or sa vina granada la tine. Aspectul conteaza, numai daca nu ai calitatile de mai sus. O sa vezi magia, atunci cand o sa incepi sa vezi cum printr-o simpla emotie creata intr-o femeie, pozitiva sau negativa, o sa inceapa sa fie atrasa de tine, si o sa iti darame mitul cu faptul ca esti urat si nu indeajuns de bun. Citeste mai mult in carte, e Aur. Nu stiu daca o sa gasesti varianta in romana. Bafta, si spor la citit.
Sincer mi as dori sa o pot citi dar din pacate am gasit doar varianta in engleza a acestei carti. nu prea le am cu engleza, recunosc. Acum citesc o carte despre cum sa iti invingi timiditatea. Incerc sa pun in practica sfaturile de acolo cat pot de mult. Nu stiu daca ma va ajuta. Voi vedea asta peste apoximativ 1 an. Chiar mi as fi dorit sa pot citii si cartea recomandata de tine daca era tradusa. Poate ai o alta recomandare in romana ar fi bine venita.
Legat de relatii consider ca am tot dreptul ca fiecare om sa am o parere chiar daca nu am trait una. Eu sunt genul de om care invata din greselile altora. Si ce vad la prietenii cu relatii nu ma incanta deloc. Femeile efectiv nu stiu ce vor de la viata. Doar celebra Cariera si cam atat. Dar nici macar domeniul nu si l cunosc. Vad multi barbati cum sufera, barbati care chiar iubesc sincer si care ajung sa decada rau de tot. Si barbati jmeckery care isi bat joc zilnic de femei. Cu toate acestea ele le sunt alaturi. Poate aici gresesc. Poate trebuie sa fiu mai rau cu ele, mai agresiv, sa las de o parte porcaria cu romantismul in sec 21 si sa fiu mai bad. Sincer nu inteleg dc noi barbatii trebuie sa fim perfecti pentru a avea o femeie dar lor nu li se cer absolut nimic. Eu nu am voie sa fiu un barbat slab, timid, tacut, fara incredere in sine daca doresc sa am o iubita. In schimb ele daca sunt asa au iubiti cu gramada. Mi se pare ca trebuie sa luptam prea mult pentru o femeie care nu apreciaza nimic din toate astea. Eu unul raman la parerea mea pana nu dau de una care sa mi o schimbe cu adevarat: femeia vrea doar bani multi si penisuri mari si groase. Asta e singurul lor scop. In rest e vrajeala. Imi spunea un prieten mai demult ca femeile cauta la un barbat sa le iubeasca si sa le protejeze. . Am ras, serios. pai daca era asa aveam coada de femei. Dar nu e. Tot ceea ce spun eu vor. Doar ca nu recunosc. Sunt putine cele care au curajul sa recunoasca.
E gresita parerea ta, nu am sa iti explic de ce, o sa descoperi singur peste ani. Iti zic doar ca viata e un joc, cu reguli nescrise, facute de natura, iar castigatorii sunt doar cei care inteleg jocul si muncesc ca, sa fie in top. Alte recomandari: TheGame, TheMysteryMethod, TheTaoOfBadAss si mai sunt tipii de pe Youtube, gen HonestSignalz, StreetAttraction, etc
Te-as sfatuii sa-ti faci un blog personal unde sa-ti pui povestile, ca pe aici nu avem timp de citit povesti.
Oboseste-ti prietenii pe FB!
Haha, nu ma asteptam, ma bucur ca ti-a placut.
Nu stiu daca mi-a placut,am citit foarte putin.
Imi plac tipele puternice,care se lasa greu,nu alea care dupa doua ore de vorbit,se pun in genunchi si asteapta sa le dau ceva bun.
Cred ca mai mult ai vrut sa te lauzi.
Am citit doar : sex,lins,tate, fund, lins, sloboz, etc.
M,am mai citit cateva cuvinte noi acum.
Sorry.
E ok povestea, interesanta, daca ai o pasiune pentru asa ceva, poti sa faci ce a zis Golden, sa iti deschizi un blog.
Poate o aburesti si pe ea
Haha, mersi, apreciez! Ideea e ca totul e real, dar am sa incerc si sa fabulez o data. In orice caz, mersi din nou
Asa crezi tu? Ca tine "abureala"?
Era doar un sfat pentru ca scrie bine. Of of.
Eh,nu avea cum sa se inteleaga asta.
Am crezut ca ai cazut pe spate de la " era leoarca la pas"
Asta-i buna. Nu-s asa slaba de duh. Te iert de data asta.
apreciez.
Eh,destul de ok.
Desi nu mi-ar placea sa ma aflu vreodata intr-o relatie cu un barbat ca tine(nu o lua in nume de rau).
Faptul ca ai facut-o cu "bombe" nu te face cu nimic special, nu vad in asta un motiv de lauda.
Acele femei sunt ieftine si ar face-o cu oricine.
In orice caz, o femeie sincera si cuminte cu un gram de inteligenta nu ar face-o pentru simpla placere cu unul pe care îl cunoaste de cateva ore/zile.Nu prea cred ca ai avut multe femei cuminți in viata ta ce s-ar implica si ar face-o doar dupa mult timp in care apucati sa va cunoasteti si sa fiti intr-o relație serioasa.
Daca reuseai ca de-alungul vietii sa ai cateva femei de genul in viata ta si sa n-o faci cu orice parasuta arătând cat de usor esti de convins te-ai fi putut lauda.
Sigur, e doar parerea mea, tu esti liber sa crezi ce doresti.
Cum au spus si ceilalti, mai bine ti-ai face un blog.
Desi am citit tot majoritate a utilizatorilor nu s-ar obosi sa citească nici doua propozitii.
Desigur, scrie-mi pe privat, si te ajut cu cea mai mare placere
Hans Christian Andersen, de la Minimax la TPU
Da, un blog personal....sau chiar o carte, de ce nu? Chiar scrii frumos, mi-a facut placere sa citesc...mi-a cam parut rau cand am vazut ca se termina aceasta 'poveste scurta, dar lunga'.
Ești tare ai putea sa îmi spui cum să-i zic unei fete că o iubesc? apropo ai fi un scriitor grozav
Am citit tot e foarte amuzant. Si da am o intrebare,( e ciudata dar csf n-ai csf)
De ce uneori barbatii baga uneori penisul in fundul femeilor? E foarte ciudat.