| Com3 a întrebat:

Salutare TPU
Sa incep cu asa zisa mea 'problema'.
Anul trecut unei fete i-a placut de mine, vorbeam aproape zilnic cu ea insa nu simteam nimic pentru ea.
Eu m-am mutat la alta scoala, si ma intalnesc mai rar cu ea, si nu prea mai vorbim, insa problema e ca acum am inceput eu sa simt eu ceva pentru ea, si probabil ea numai simte nimic.
Stiu ca avea iubit, insa de mult timp nu i-am mai vazut impreuna.
Vorbesc intr-o seara cu ea, si pe urma un timp numai vorbim.
Nu vreau sa ii dau mesaje in fiecare zi, poate v-a crede ca sunt un obsedat, sau poate o "stresez". sad
Niste sfaturi?. Ar trebuii sa ma bag in seama, sau s-o las asa, daca nici ea nu da un semn de viata? sad

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Sansele tale sunt minuscule. Sentimentele disparute nu se mai intorc. Dar daca nu faci nimic, nu te vei simti bine fata de tine insuti. Invit-o pe afara, ofera-i o floare si spune-i ce simti. Poate ai noroc.

| Katiekitty a răspuns:

Singura solutie dupa parerea mea ar fi ca sa abordezi problema si sa va dati o intalnire,sa o inviti undeva la un suc,te asiguri mai intai daca are sau nu prieten sa nu ai probleme dupa, si daca nu are iubit poti sa ii spui tu ce simti mai ales stiind ca si ea te-a placut intr-un timp si poate cine stie inca te mai place, nimeni nu poate ghici ce poate sa existe in sufletul fiecaruia, eu iti recomand doar sa incerci, pana la urma nu ai nimic de pierdut.Bafta!