| UnNimeniPentruVoiSiCeilalti1627488191 a întrebat:

Sa va spun povestea mea :

Deci. Am 12 ani si o fata din clasa se uita la mine si imi zambeste ( din cat am observat eu ). Sunt bun prieten cu ea si cand ma aproprii de ea simt fluturi in stomac. Mie imi place un pic de ea si cred ca ma place si ea. Astazi la ora de civica mi-am cumparat o piramida si o carte. Ma ajutat sa o asamblez si transpiram si fluturi aceea... Si dupa ce sau terminat orele i-am zis sa intre pe facebook dar a zis ca nu ca se plictiseste si se joaca mai bine Sims 3. Problema este ca a mai intrebato acum 1 luna daca sta cu mine si a zis ca nu. Credeti ca as avea o sansa cu ea daca o mai intreb odata? Scuze pentru ca este lung si va rog sa nu ma jigniti ca ai 12 ani si esti prea mic pentru fete... Nu pot fara ea. Sper sa fie raspunsuri serioase si o sa aleg unul si va primi funda. Va rog nu spuneti si chestii nefolositoare. De exemplu : Ia blonasul si f***o. Multumesc pentru intelegere!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrei un raspuns serios? Ca o amicitie merge.Dar daca te gandesti la altceva esti inca un copil nedezvoltat.La tine este o atractie fizica si atat.De ce iti place sa faci atata caz ca nu poti fara ea?

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu stiu daca la varsta asta ea isi doreste un prieten sau daca intr-adevar te place, noi n-avem un glob de cristal in care sa ghicim, totul e la risc. Fetele oricum nu sunt chiar atat de spontane si multe dintre ele asteapta oricum de la baieti primul pas. Cred ca ar trebui sa gasesti un moment potrivit si s-o intrebi din nou.

Esti mic pentru a face sex, mult prea mic, asta nu inseamna ca nu poti avea o prietena.

| ElenaSA a răspuns:

Probabil ca nu stie daca sa isi faca prieten la varsta asta. La clasa a VII-a nu prea stii ce vrei, daca este corect sau nu sa iti faci prieten, poate ii este teama de parinti. Pot fi mai multe motive. Cred ca o sperie si intrebarea "daca sta cu mine". Oare ce ai vrut sa spui cu asta?

| Chamberlin a răspuns:

Spune-i ca vrei sa vorbesti cu ea pe facebook nu "intra pe facebook cand ajungi acasa".
Daca ea te place cu adevarat va vrea sa fie cu tine.
Nu-i lua in seama pe cei care iti spun ca esti prea mic pentru o iubita.

Răspuns utilizator avertizat
| SebastianCMT a răspuns:

Depinde nu toate fetele care iti zambesc neaparat vor o relatie cu tine. Sunt fete care fac asta din respect din placere dintr-un motiv anume sau chiar ca tin la tine. Acuma tu ce ai putea sa faci este sa ii dai si tu de inteles ca ai fluturi in stomac din cauza ei si sa vorbiti deschis...

| UnNimeniPentruVoiSiCeilalti1627488191 explică:

Ea a mai stat cu un baiat si nu mult 1 saptamana si dupa s-au despartit! Nus cazuri sa no lase familia.