In primul rand vreau sa te felicit pentru ca nu esti ca ceilalti baieti si asa sa ramai! In al doilea rand ai putea sa ii dai floarea si sa ii spui ca o iubesti din toata inima! daca, te va refuza, imi pare rau, dar poate ca are pe atcineva ( zic si eu ) s-au poate pur si simplu nu te place! Dar, merita sa incerci! Succes!
Eu te sfatuiesc ca incerci si de data asta ( daca intr-adevar te refuza, inseeamna ca ii f proasta fata si nu stie sa pretuiasca ceea ce are)! Chiar mi se pare foarte frumos ceea ce faci! pai mergi la ea si ii spui uite asta este pentru tine, cu toata dragostea din partea mea! ai putea pune impreuna cu floarea un mic biletel sau scrisoare in care ii destainui senimentele tale! nu cred ca vei da gres!
Chiar te incurajez! succes!
Fata nu e prea hotarata ca te place, nu fi asa direct ca poate o speri pe fata. Intai petrece mai mult timp cu ea, socializeaza cu ea. Sa ii dai o floare este un gest foarte frumos eu cred ca ar aprecia.
Mult succes.
Încercă pentru început să nu pretinzi nimic, chiar dacă îi dai floarea, pentru că este posibil ca respectiva să te perceapă ca pe un prieten.Acum depinde de tine, eu zic să o iei ușor.Multă baftă!
Nu strica sa incerci, incercarea moarte n-are! Dai o floare si/sau ciocolata, fetele adora ciocolata si sigur vor accepta! Si daca are aceleasi sentimente ca si tine, cu siguranta ca ve-ti fi impreuna! Succes amice!
Il lasi in banca(fara sa te vada!) cu un biletel pe care sa scrie un indiciu, nu stiu, ceva sa-i aduca aminte de un moment petrecut cu tine, sau pur si simplu cateva versuri despre ea, iar dupa aceea sa scrii:" daca ghicesti cine sunt, iti dau un pupic!". si ca sa fii sigur ca isi da seama stai si tu.prin apropiere atunci si cand se uita in jur, tu uitate fix la ea!( sau macar asigura-te ca indiciul e bun, ca sa nu te confunde!)...Crede-ma, O SA II PLACA!..Baftaa