Cand iesi la un picnic, gratar, petrecere si vrei sa agati o fata, nu bei mai deloc, ca sa fii in control tot timpul, fara sa te ametesti si sa te faci de rusine. Eu stiu ca voi va dati bravi aratand cat de mult puteti bea, dar, in final, voi pierdeti tot fun-ul, ca va scapa esentialul cand nu mai sunteti in control.
Ca sa nu te ametesti si sa tis e faca rau cand bei alcool, evita sa mai amesteci bauturile, bea doar 1 singur fel de cal inceput si pana la final!
Cat priveste comportamentul fetei, fiind atat de micuta, nici macar nu stie ce vrea si nu are habar la ce s-ar putea astepta, probabil ii place sa flirteze, dar nu prea stie nici ea cum.
Ai rbadrea cu ea, abia acum se trezeste din stadiul de fetita in cel de adolescenta, acum inca face confuzii de comportament, nu stie inca daca esi papusa ei preferata, sau doar un baiat care o place.
Faptul ca bei pana ti se face rau arata clar ca nu esti cuminte si nici inteligent, no offence.
Ma mir ca s-a mai uitat la tine dupa intamplarea asta.
Pe viitor sa fii mai atent la comportamentul tau si sunt sigura ca o sa ai mai mult succes cu fetele.
Daca stau bine sa ma gandesc chiar suna prostesc, insa n-am "baut pana mi s-a facut rau", am baut putin din toate si de aia mi-a venit rau. Iti multumesc insa de raspuns si pe viitor am sa tin cont de el.
Tipa voia sex, nu relație.
Dar tot ce a primit a fost o bunică moartă, o 'mărturisire' și un aproape trandafir. Eu cred că e mai tristă decât tine.
Nu stiu ce sex voia ea, avand in vedere ca ea are 15 ani si eu 16...
N-am avut rabdare sa citesc decat printre randuri. Daca nu a fost sex mai dam odata cu zaru' si eu zic ca a fost flirt (dragoste fara obligatii) .
Dupa semnele pe care le da, eu zic ca te place si atunci cand a zis ca nu are chef de o relatie, poate era suparata pentru bunica ei ( stii tu cum e, cand cineva e nervos / trist nu mai gandeste, spune si face direct fara sa stie). Deci eu cred ca vrea o relatie cu tine, adica de ce, nu? Mai incearca o data sa-i faci o surpriza dar ceva ce esti tu 100% sigur ca o sa-i placa si ca nu o sa dea gresi. Fa-o bine dispusa la MAXIM si atunci intreab-o daca vrea o relatie cu tine. E cam imposibil sa spuna,, nu". Si pe langa toata astea, ara-i cat de mult tii la ea si fi sincer cu ea cand vine vorba de sentimente, spune-i direct ce simti pentru ea. Bafta!
Si eu sunt fata si am tot 15 ani si oarecum stiu ce simte fata aceea. Poate ca te place (avand in vedere ca a batut apropouri daca ai prietena si ca ar cauta un baiat ca tine) doar ca este posibil sa fie timida sau sa se teama ca vrei doar sa o amagesti si de aceea nu a vrut o relatie cu tine dar sunt aproape sigura ca se mai gandeste la tine. Sau s-a gandit ca a trecut printr-o perioada mai dificila si ca probabil un baiat nu este cea mai buna idee, adica s-a gandit sa nu o lase parintii sa fie impreuna cu tine, ei trecand printr-o faza mai sensibila. Dar daca vrei te-as mai putea ajuta cu niste sfaturi deoarece si eu trec prin ceva de genul situatiei tale.
HappynewCenusa întreabă: