Faptul ca bei pana ti se face rau arata clar ca nu esti cuminte si nici inteligent, no offence.
Ma mir ca s-a mai uitat la tine dupa intamplarea asta.
Pe viitor sa fii mai atent la comportamentul tau si sunt sigura ca o sa ai mai mult succes cu fetele.
Daca stau bine sa ma gandesc chiar suna prostesc, insa n-am "baut pana mi s-a facut rau", am baut putin din toate si de aia mi-a venit rau. Iti multumesc insa de raspuns si pe viitor am sa tin cont de el.
Tipa voia sex, nu relație.
Dar tot ce a primit a fost o bunică moartă, o 'mărturisire' și un aproape trandafir. Eu cred că e mai tristă decât tine.
Nu stiu ce sex voia ea, avand in vedere ca ea are 15 ani si eu 16...
N-am avut rabdare sa citesc decat printre randuri. Daca nu a fost sex mai dam odata cu zaru' si eu zic ca a fost flirt (dragoste fara obligatii) .
Dupa semnele pe care le da, eu zic ca te place si atunci cand a zis ca nu are chef de o relatie, poate era suparata pentru bunica ei ( stii tu cum e, cand cineva e nervos / trist nu mai gandeste, spune si face direct fara sa stie). Deci eu cred ca vrea o relatie cu tine, adica de ce, nu? Mai incearca o data sa-i faci o surpriza dar ceva ce esti tu 100% sigur ca o sa-i placa si ca nu o sa dea gresi. Fa-o bine dispusa la MAXIM si atunci intreab-o daca vrea o relatie cu tine. E cam imposibil sa spuna,, nu". Si pe langa toata astea, ara-i cat de mult tii la ea si fi sincer cu ea cand vine vorba de sentimente, spune-i direct ce simti pentru ea. Bafta!
Si eu sunt fata si am tot 15 ani si oarecum stiu ce simte fata aceea. Poate ca te place (avand in vedere ca a batut apropouri daca ai prietena si ca ar cauta un baiat ca tine) doar ca este posibil sa fie timida sau sa se teama ca vrei doar sa o amagesti si de aceea nu a vrut o relatie cu tine dar sunt aproape sigura ca se mai gandeste la tine. Sau s-a gandit ca a trecut printr-o perioada mai dificila si ca probabil un baiat nu este cea mai buna idee, adica s-a gandit sa nu o lase parintii sa fie impreuna cu tine, ei trecand printr-o faza mai sensibila. Dar daca vrei te-as mai putea ajuta cu niste sfaturi deoarece si eu trec prin ceva de genul situatiei tale.