anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU,

Simt nevoia sa ma destainui, sper ca aveti rabdare pentru ca va dura ceva.

Acum aproximativ 2 saptamani am iesit cu niste prieteni la un "gratar" si am petrecut noaptea acolo. In acea seara am facut cunostinta cu o fata de care avea sa-mi placa, ea parea interesata de mine, mi-a zis sa o iau in brate, sa stau langa ea, s.a.m.d, insa boul de mine a baut prea mult alcool si de la mijlocul noptii incolo nu am mai fost in stare de nimic, vomam frecvent.

Doua zile dupa ne-am intalnit dinnou cand am iesit cu prietenii, la sfarsitul serii m-am oferit sa o duc pana acasa si am vorbit mai multe chestii.

Putin timp dupa iarasi "am dat nas in nas", insa de data asta lucrurile aveau sa se desfasoare altfel. Ea a plecat mai devreme pe motiv ca ii se facuse rau, dar nu a trecut mult timp si a sunat-o pe o prietena de a ei care era cu noi si i-a zis sa ma duc sa o duc eu acasa, bineinteles ca am acceptat. La vederea mea ea a parut foarte fericita si m-a luat in brate, s-a razgandit si am mers inapoi, pe drum s-a sprijinjt cu capul de umarul meu, si cand am ajuns a stat cu capul la mine in poala. La putin timp dupa m-a luat de mana si a zis ca mergem acasa. Pe parcursul drumului a batut apropouri, gen daca am prietena si ca ea cauta un baiat frumos, inteligent si cumine(nu ca m-as lauda, dar m-a descris perfect, ma rog, mai putin partea cu frumos). M-am gandit sa ii spun ce simt pentru ea, insa a primit mesaj de la mama ei cum ca bunica sa a murit, bineinteles ca i-am spus ca imi pare rau, mai mult insa mi-a parut rau de "norocul" meu. Cand am ajuns m-am rezumat la o imbratisare, eu fiind mai timid de fel si conditiile fiind date.

Dupa o zi m-am decis sa ii fac o surpriza prin care sa imi exprim sentimentele fata de ea, asa ca i-am luat un trandafir. Mi-am luat inima-n dinti si i-am scris pe facebook sa ne intalnim si ca am o surpriza pentru ea, insa a refuzat pe motiv ca nu o lasa parintii datorita faptului ca inmormantarea a avut loc ziua aceea. Nu era timpul potrivit pentru o astfel de surpriza, insa n-am avut de ales, am fost presat de timp. M-a tot batut la cap sa ii spun in ce consta surpriza, iar eu am cedat si i-am spus ca o plac, chiar daca am vrut sa ii spun asta in fata. Spre marea mea dezamagire mi-a spus ca nu are chef de o relatie.

N-am mai vorbit sau vazut pret de o saptamana.

M-am intalnit iar cu ea, mi-a spus ca ii pare rau, a adus vorba de surpriza si mi-a zis ca ii pot oferi o floare, langa noi fiind un fel de gradina, insa eu n-am facut-o, inca incercam sa trec peste, fara succes pana in ziua de azi.

Ieri am fost cu prietenii la strand, a venit si ea, insa n-am prea vorbit.

Aseara am visat-o iarasi, pentru a 4 a oara.

Orice sfat este binevenit, va multumesc si sa-mi fie cu iertare daca v-am rapit prea mult din timp.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Faptul ca bei pana ti se face rau arata clar ca nu esti cuminte si nici inteligent, no offence.
Ma mir ca s-a mai uitat la tine dupa intamplarea asta.
Pe viitor sa fii mai atent la comportamentul tau si sunt sigura ca o sa ai mai mult succes cu fetele.

| anonim_4396 explică (pentru DeeaMarry):

Daca stau bine sa ma gandesc chiar suna prostesc, insa n-am "baut pana mi s-a facut rau", am baut putin din toate si de aia mi-a venit rau. Iti multumesc insa de raspuns si pe viitor am sa tin cont de el.

| LoveSleep a răspuns:

Tipa voia sex, nu relație.
Dar tot ce a primit a fost o bunică moartă, o 'mărturisire' și un aproape trandafir. Eu cred că e mai tristă decât tine.

| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Nu stiu ce sex voia ea, avand in vedere ca ea are 15 ani si eu 16...

| seth2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am avut rabdare sa citesc decat printre randuri. Daca nu a fost sex mai dam odata cu zaru' si eu zic ca a fost flirt (dragoste fara obligatii) laughing.

| Nemessys a răspuns:

Dupa semnele pe care le da, eu zic ca te place si atunci cand a zis ca nu are chef de o relatie, poate era suparata pentru bunica ei ( stii tu cum e, cand cineva e nervos / trist nu mai gandeste, spune si face direct fara sa stie). Deci eu cred ca vrea o relatie cu tine, adica de ce, nu? Mai incearca o data sa-i faci o surpriza dar ceva ce esti tu 100% sigur ca o sa-i placa si ca nu o sa dea gresi. Fa-o bine dispusa la MAXIM si atunci intreab-o daca vrea o relatie cu tine. E cam imposibil sa spuna,, nu". Si pe langa toata astea, ara-i cat de mult tii la ea si fi sincer cu ea cand vine vorba de sentimente, spune-i direct ce simti pentru ea. Bafta!

| driteo a răspuns:

Si eu sunt fata si am tot 15 ani si oarecum stiu ce simte fata aceea. Poate ca te place (avand in vedere ca a batut apropouri daca ai prietena si ca ar cauta un baiat ca tine) doar ca este posibil sa fie timida sau sa se teama ca vrei doar sa o amagesti si de aceea nu a vrut o relatie cu tine dar sunt aproape sigura ca se mai gandeste la tine. Sau s-a gandit ca a trecut printr-o perioada mai dificila si ca probabil un baiat nu este cea mai buna idee, adica s-a gandit sa nu o lase parintii sa fie impreuna cu tine, ei trecand printr-o faza mai sensibila. Dar daca vrei te-as mai putea ajuta cu niste sfaturi deoarece si eu trec prin ceva de genul situatiei tale.