| soultaker a întrebat:

Salutare TPU sper sa ma ajutati si pe mine am stat cu o tipa cateva saptamani in care ne-am inteles super bine si ne placeam reciproc asta pana a intervenit maicasa si i-a spus sa se desparta de mine ca nu ii place unde lucrez si ca ea e studenta la ase si o trag in jos si vreau sa profit de ea
ea a facut ce a spus maicasa dar eu sunt disperat cand in sfarsit credeam k imi e si mie bine a aparut aceasta problema
am incercat sa o caut si mi-a spus sa o las in pace crying k nu mai poate continua asa sa asculte zilnik reprosuri din partea parintilor. ce pot face sa o aduc inapoi? crying

Răspuns Câştigător
| Roxana0606 a răspuns:

O tragi in jos? Mama ei crede ca umbli doar dupa banii ei?
Asta mi se pare penibil.
Adica ce bani? Trebuie sa termine faculatea pana cand o sa ia banii.
Mama ei e nebuna!
Eu m-as duce si i-as spune exact ce-am scris mai sus.
Si ce-are locul tau de munca? Sa se multumeasca ca muncesti si ca iei bani si in plus de cand mai conteaza pozitia sociala? Sunem in secolul 21!
Nu vrea sa o marite cu un print?
Daca nici ea nu incearca sa discute cu miacasa atunci...
Stiu ca va iubiti dar daca o sa te duci la maicasa si o sa discuti cu ea cred ca o sa mearga ma gandesc sa nu ajunga in punctul in care sa nu mai vorbeasca cu parintii ei.

| soultaker explică (pentru Roxana0606):

De cand am cunoscut-o am observat ca are parinti de moda mai veche sad dar totusi nu a contat sad sad eu o vreau pe ea
nu ii vreau banii nici parintii nimic sad... si o mica completare am si eu studii in curs am terminat un an si din toamna o voi continua sad si cu locul de munca asta e situatia nu imi pot permita sa stau acasa viata e scumpa si nu iti da nimeni nimic mai rau era daca nu lucram dar ea nu intelege si nu stie decat ce spune mama ei sad dar mama ei nu ma cunoaste si nu stie ce simp pentru ea sad

| Roxana0606 a răspuns (pentru soultaker):

sigh Maamele.
Nu poti sa te certi cu maicasa pentru ca va iesi rau!
Incearca sa discuti cu mama ei si sa ii explici ca banii nu mai conteaza in secolul 21!
Si in plus baieti oricum o sa ia mai multi bani ca fetele pentru ca ei pot lucra in constructii, sa fie soferi etc etc., asa sunteti construitiwinking

7 răspunsuri:
| denismaria92 a răspuns:

Du-te la maica-sa cu un buchet de flori. smug

| Felys a răspuns:

Cauti una la acelasi nivel cu tine

| soultaker explică (pentru Felys):

Crezi ca asta conteaza asa mult din moment ce ne intelegeam perfect?sad

| Ahead a răspuns:

Ai doua solutii
1 - incerci sa le areti parintilor ei ca esti responsabil si ca ai capul pe umeri nu doar sa nu te ploua in gat
2 - O lasi in pace, sa vina urmatoarea!

Succes

| Gheorghe_Cristina_1988 a răspuns:

Trec printr-o faza asemanatoare...
Inteleg...dar tu trebuie sa intelegi ca daca te-ar fi iubit, n-ar fi cedat asa repede...
Faptul ca a renuntat asa usor la tine, e dovada vie c-a n-a fost cea potrivita pentru tine.
Eu cu a meu de 2 ani ne confruntam cu aceeasi problema!
S-a ajuns si la faza ca-l da afara din casa daca ne mai vedem, insa, sincer si-a dat si el seama ca sunt doar vorbe... Fiecare parinte isi doreste ce-i mai bun pentru copilul lui, insa fac o mare greseala crezand ca-l cunoaste mai bine decat l-ar cunoaste partenerul!
Sfatul meu sau ma rog opinia mea, e ca s-o lasi balta! Daca a plecat, inseamna ca n-a meritat! Putea sa ramana si sa lupte, sau macar sa incerce!winking
Tu nu ai pierdut nimic!