Cred ca ar trebui sa le dovedesti parintilor ei ca o iubesti. Dac stii unde locuiesc mergi la ei acasa incearca sa vorbesti cu maicasa cu taicasau. Rezolva problema, spune-le ca cu timpul te vei ridica la un alt serviciu, ca nu o vei impiedica pe fata lor sa invete. Si spune-le si tu ceva. Dar tipa cred ca te place doar ca se afla intre tine si parintii ei. Fii atent si rezolva problema cu parintii ei. multa bafta
Sincer nu prea sunt multe de facut. Daca ar fi tinut la tine cu adevarat nu ar fi renuntat atat de usor la tine.
Cred ca ce au spus parintii ei e doar un pretext pentru a scapa de tine. Sper sa nu te raneasca ce-ti spun.
Ar trebuii sa uiti de ea, sunt atatea fete pe lumea asta o sa gasesti si tu una sa tina la tine.
Mult noroc:X!
Parintii, in astfel de cazuri, pot fi o "piedica". Dar poate ea s-a temut ca vei profita de ea, sunt multi baieti care nu se gandesc la sentimentele pe care o fata le pune inn joc atunci cand este intr-o relatie. Pe lumea asta exista o multime de nemernici(de ambele sexe evident) si stiiu ce iti spun...
Cred ceea ce spui u dar puteam sa ii demonstrez ca nu sunt genul de persoana care sa profit de ea... aveam nevoie doar de o sansa sa vada ca tin cu adevarat la ea
dar din pacare acea sansa nu am avut-o
Imi pare rau pentru tine... dar viata e ca un joc de carti pe care poti sau nu sa il castigi. Dar cine stie poate se mai pot indrepta lucrurile... CINE STIE!