Cum tu sa te sinucizi pentru asa ceva, in viata vei intampina probleme mult mai serioase decat acest aspect, chiar nu ai de ce sa iti faci atatea probleme, plus ca barbatii mai cresc pana la 20 ani,si chiar daca ai ramane asa,crede-ma ca nu la toate femeile le place sa marime exceptionala,cu siguranta vei gasi fete care sa te aprecieze pentru toate calitatile tale si sa fie fericite sa te aibe alaturi chiar daca tu ai impresia falsa ca nu te vor place, curaj si lasa gandurile negre, viata e frumoasa si merita traita oricum, esti tanar si ai mult de oferit, fa-ti o prietena si vei vedea ca lucrurile nu sunt asa de negre cum le vezi tu acum
Penisul tau are dimensiuni absolut normale si poti satisface absolut orice femeie. mergi la un psiholog, problema este numai in mintea ta
Atata are si al meu si eu am tot 19 ani , nu inseamna ca trebuie sa ma sinucid, e o porcarie omule revinoti
Masculii și mărimea penisului... Sunteți de groază, bre. Sunt și eu mascul dar sincer nu mă interesează mărimea, cui nu-i place să-și găsească alt mascul, nu e sfârșitul lumii.
Dacă te uiți la harta cu mărimea medie a penisului uman, vei vedea că al tău e normal, majoritatea masculilor oricum exagerează mărimea. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
Și de ar fi mic, ce? Există operații, există strap-on, etc. Gândește-te că există oameni grași care nu-și mai pot vedea instrumentul, decât în oglindă, ăia nu știu cum se descurcă la sex, dar se pare că nu-și iau zilele pentru atâta lucru. 8-|
Pastilele și tăiatul venelor sunt cele mai idioate metode de a-ți lua zilele, fiindcă nu prea funcționează.
Te rog frumos sa te linistesti! Si sa nu faci asemenea chesti viata merita traita si nu ai dreptul sa ti-o iei gandeste-te Dumnezeu te-a trimis pe pamant cu un scop! In schimb cu penisul tau sunt solutii de obicei prin ziare sa-ti maresti penisul cu 5 cm... Incearca si te rog nu te gandi sa-ti iei viata!
Dacat o p***a mare si proasta mai bine una mica si jucausa asa ca viata merge inainte!
Va multumesc pentru raspunsuri :* voi in cerca sa nu ma mai gandesc la asta.(gras nu sunt:p, am 1.80 si 65 kg, si da, poate aveti dreptate, poate nu am gasit inca fata potrivita. Iubitele de pana acum vroiau direct, si imi era jena sa le zic ca sunt virgin, din cauza asta am pierdut fata la care am tinut cel mai mult si inca tin, a inceput sa danseze pe mine si sa ma excite mai mult de jumatate de ora, nu mai puteam sa ma stapanesc, cand imi venise putin curaj pur si simplu "a murit" imi era asa de rusine, banuiesc ca de aia s-a despartit de mine dupa 3 zile) din pacate e doar 1 funda:* bft