| Ionut025 a întrebat:

Sunt disperat incerc sa ma ingras dar in zadar nu am obtinut nici-un rezultat nu stiu ce sa mai fac am mancat de 3-4 ori pe zi am luat si vitamine vitamax si tot degeaba...e careva pe aici care a facut vreun tratament sau a luat alte vitamine sau a facut orice altceva si sa ingrasat? va rog daca stiti vreo modalitate spuneti-mi-a si mie! Am uitat sa mentionez ca am 18 ani 1, 82 si 67 de kg. Deci daca cunoaste-ti vreo metoda va rog frumos sa mi-o spuneti si mie!

6 răspunsuri:
| Zoya333 a răspuns:

Eu am luat 2 luni peritol una pe seara... si m-am ingrasat 4 kg...big grin

| h3r a răspuns:

Buna.
Dupa descriere, nu cred ca arati rau si ca e neaparat nevoie sa te ingrasi. E chiar ok.
Daca zici ca ai luat si vitamine si ai incercat cam toate solutiile si fara niciun rezultat, nu prea ai ce face. Asa iti este "felul".
Incearca sa iei incontinuare vitamine si sa faci sala, sport. O sa te dezvolti mai mult.

Take care!

Răspuns utilizator avertizat
| sdragan27 a răspuns:

Exista pastile la magazinele de fitness denumite vitamina c 1000 documenteaza=te pe google despre vitamina c 1000 sau daca bei cafea nu ai nici o sanasa de ate ingrasa

| BlaBlaBla111 a răspuns:

Daca chiar vrei sa te ingrasi,mananca ardei umpluti, sarmale, dulciuri, mancaruri cu multi carbohidrati:covrigi, paine.margarina,unt,salam,carne si daca tot nu te ingrasi ma contactezi pe pm.

| mariusochiverzi a răspuns:

De ce vrei sa te ingrasi? La inaltimea si greutatea ta eu nu consider ca trebuie sa te ingrasi, leneveste mai mult si te vei ingrasa. Mai tirziu ai sa faci tratament de slabire.