Doamne,cat de frumos ai putut vorbi de ea. In mod normal as fi spus asta "iubire dupa o seara?! evident e doar impresia ta, una gresita, bineineteles", dar la cum ai scris mai sus, se vede ca simti ceva pentru ea.
Ce sa faci?
Simplu. Nu mai pierde timpul. Vorba ta, are destui pretendenti si nu ai de ce sa nu "actionezi".
Cand o mai vezi, du-te la ea, eventual mergi cu ea spre casa ca sa mai aveti timp de vorba si atunci invit-o in oras, ceva gen "stii, poate ar trebui sa iesim..noi doi., accepti?". Adica sa nu pari disperat cu "hai in oras" sau altele.
Si probabil va accepta. Si daca nu accepta nu te panica, e posibil sa fie timida si sa spuna "nu" doar din timiditate. Vei observa daca e asa daca desi te va refuza, va continua sa se uite la tine insistent cand te vede sau va parea mereu ca vrea sa iti spuna ceva si nu indrazneste. Ai prins ideea.
Acum referitor la iesire. Du-o la plimbare. Nimic oficial (gen restaurant). Stati pe o banca, vorbiti, o tii in brate daca se ajunge pana acolo. Sarutul nu-l forta. Daca se apropie ea, bine. Daca nu, nu e graba.
Daca vremea nu-i frumoasa, du-o la o inghetata, in vreun local unde servesc inghetate din acelea mai speciale, cu sute de arome si alte minuni.
Sper sa te ajute. (si sper ca intelegi ceva ca am scris pe fuga).
Tu crezi ca vorbesti aici despre o fiinta extraterestra, despre Dumnezeu sau o stea? Nu! Du-te la ea, ca si cand ar fi a ta. Ca si cand ati fi cei mai buni prieteni de multi ani. Vorbeste cu ea, nu trebuie sa-ti fie rusine sau mai stiu eu ce. Daca esti sugur pe sentimentele tale, atunci stii ce ai de facut. Daca amani din nou, s-ar putea ca altcineva sa faca ceea ce trebuie ca tu sa faci. Poate ca nu esti tu singurul care o merita, dar tu o cunosti mai bine ca altcineva! Mult succes!
Eu iți sugerez să stai mai mult timp cu ea. să vă împrieteniți și după să ii spui ce simți iar dacă te v-a refuza iți dau un sfat. nu te supăra sub nici o formă deoarece poate după refuz veți mai fi prieteni și tu arătându-i că te-ai supărat se va desprinde și acel fir. Eu nu aștept funda eu vreau doar sa ajut oameni Bafta multa
Dragostea este un sentiment frumos, ce ne lumineaza viata, dar daca nu o recunoastem atunci cand trebuie riscam sa o pierdem. Marturiseste-ti sentimentele fata de persoana iubita.
https://www.youtube.com/watch?v=_RNJDHjS4sc
idkandrei690 întreabă: