| JUNNKiE47 a întrebat:

Salutare TPU, sunt îndrăgostit de o fată, si ea ma simpatizeaza cat de cat. Vorbesc cu ea mereu pe wapp, dar la scoala cand o vad, nu stiu de ce, ma sperii si parca nu am tupeul sa ma vorbesc cu ea, ce pot face? Nu spuneti sa iesim la o intalnire, stam la tara si nu am unde sa o scot.

Răspuns Câştigător
| Sukine a răspuns:

Am un sfat care te va ajuta sa fi mai relaxat (cel putin mie imi merge). E putin cam greu de explicat si poate o sa sune ciudat dar cand sunt foarte stresata si nu vreau sa arat asta practic ma comport deva de genul "ei si? Aia e. Nu imi pasa. Asta sunt eu, daca nu iti place cine sunt pleaca" (dar nu trec de la asta la aroganta). Cumva, gandind asa ma mai relaxez. Normal ca am si eu pe cineva acolo pe care atunci cand il vad ma cam pierd dar incerc sa fiu sigura pe mine si sa ii arat "cea mai buna versiune a mea". Oricum, sfatul asa e mai "universal". Cel mai des il folisesc cand ma scoate profu' de mate la tabla laughing dar merge si in cazul asta, cel putin mie.
Cat veni vorba de tara, si eu tot prin zona asta stau. Am aici cateva idei: faceti o plimbare cu bicicleta, daca e vara mergeti la o înghețată, laun suc sau pur si simplu va plimbati prin sat si vorbiti
Sper ca am fost de ajutor ^-^

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

La tara nu exista locuri frumoase in care sa va intalniti si sa va spuneti vorbe frumoase? Cred ca sunt dar, tu esti comod si nu vrei sa te intalnesti cu ea.

| Catrice a răspuns:

Și?! La țară nu sunt ulițe, pajiști, cârciumi?!
O duci în lanul de grâu și aia e.

| Andreeush a răspuns:

Și dacă ești la țară te poți plimba pe afară.
Dacă vrei să fii cu ea trebuie să nu mai fii așa stresat, fii mai relaxat.