| robertosiatat a întrebat:

Salutare TPU, sunt insurat si fac dragoste cu sotia cam la 3-4 zile. Avem un copil si mai vrem unul dar mai peste vreo 2 ani (sa mai creasca asta micu). Eu as vrea sa ma mai termin in ea dar nu stiu in ce perioada s-o fac astfel incat sa nu ramane gravida. Stiu ca nu e bine cand are ovulatia, dar cand ar fi bine inainte sau dupa ciclu? Dau funda. Ms

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Exista riscuri indiferent de perioada in care e, nu poti fi 100% sigur, in schimb iti recomand sa folosesti prezervativele Invisible de la durex, sunt cele mai subtiri din toata gama lor si simti in proportie de 90% cam la fel.

| Goete a răspuns:

Doar la 3-4 zile faceti sex? Bunicul meu face de doua ori pe zi?

| Madaxo97 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa nu termini deloc în ea dacă nu mai vreți bebe, sau sa mergi cu soția ta la ginecolog să alegeți împreună o metoda contraceptiva, să vă protejați, așa puteți sta fără griji la fiecare contact sexual cu sau fără finalizare înăuntru.

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic mai bine să nu îți dai drumul în ea că e foarte mare şansă să rămână gravidă oricum.

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic mai bine să nu îți dai drumul în ea că e foarte mare şansă să rămână gravidă sau să te duci la doctor să îți zică de o metodă contraceptivă.

| DonJuan50 a răspuns:

Nu e recomandat să faci asta cu ejacularea în ea, mai ales după o sarcină. Durează cam 5-6 luni de la sarcină să se regleze menstruația, și în perioada asta, femeile sunt extrem de fertile, dar pot avea și menstruația neregulată.
Așadar, pică din start opțiunea cu metoda calendarului.
Cred că cea main sigură opțiune ar fi ca tu să porți prezervativ.
Succes!

| Rizztheseballs6969 a răspuns:

Ejaculeaza in gura

| Valentina9904 a răspuns:

Ovule pharmatex /contracep m, se baga in vagin și poți ejacula liniștit. Exista și crema.