Trebuie sa te gandesti ce sa faci in continuare, trebuie sa o inviti undeva, sa-i zici: "nu iesim undeva, la un film"(terasa, cofetarie, etc.). Nu te astepta ca ea sa ia initiativa.
Daca te prefaci indiferent, se poate sa o ia ca atare si sa-si piarda si ea interesul pentru tine.
Fiecare om reactioneaza diferit in situatii de acest gen si pot spune ca stiu persoane ce vorbesc mai putin imediat ce au aflat ca unei alte persoane ii place de el/ea. Daca ea este o astfel de persoana inseamna ca si ea te place.
Acum, daca vrei sa afli daca si ea te place nu te sfatuiesc sa o intrebi doar pentru a evita raspunsurile in gluma. Insa ceea ce te sfatuiesc sa faci este sa ii studiezi comportamentul. Privestea cum se comporta si cum vorbeste cu tine fata de cum o face cu alti baieti. Daca o vezi ca rade mai mult la glumele unui baiat anume, ca il priveste altfel fata de cum o face cu ceilalti si chestii de acest gen inseamna ca il place. Be smart. Have a nice day
Pai intrabo vezi daca are trimitei un biletel dACA ARE ARE DACA NU GASESTE ALTA
Bine ai venit pe TPU vrei sa fii prietenul meu?
Te-ai gandit ca poate e timida? N-ai zis ce varsta aveti. Scoate-o la un suc, o prajitura, un restaurant in Paris bun, undeva unde bate doar soarele si oamenii merg pe burta ca sa aveti liniste.
Dar nu o intreba din prima zi. Fa-o sa rada, afla ce ii place, comunicati. In cateva zile, poate ii se face mai drag de tine si asa va avea timp sa se hotarasca. Cand crezi tu ca v-ati mai apropiat, atunci o intrebi daca vrea sa fie cu tine.
Unii oameni apreciaza sinceritatea, altii nu. Nu stiu cati ani ai da banuiesc ca esti minor. Acuma ca ea stie ca tu o placi trebuie sa ii arati ca totusi nu iti place de ea, sa fi indiferent, sa discuti cu alte fete si pe ea sa o tratezi mai cu indiferenta. Stiu ca suna aiurea, da daca ii place de tine o sa o deranjeze comportamentul tau si o sa intre ea in vorba cu tine dupa ce o faci geloasa cu celelalte fete.Bafta
AlexiaIordache întreabă: