Am o veste buna si una proasta. Vestea buna este ca ai penisul pe care il meriti, ca dimensiune. Vestea proasta este ca o sa mai creasca.
1. Cred ca vrei sa faci o gluma pe TPU din plictiseala
2. La 12 ani nu esti barbat
3. 6 cm e super mica, nu stiu ce vezi tu asa mare. P*** creste pana pe la 16-17 ani. Nu stiu ce sanse ai sa depasesti 12 cm.
Daca tu crezi ca la 6 cm ai puta mare spune-mi ce parere ai de barbatii cu putele alea de 15-20 cm? Alea cum sunt? Sper ca ai incurcat borcanele si vrei sa spui ca atat este cand nu este erecta.
Barbat de 12 ani. asta e un oximoron. ( oximoronul reprezinta o figura de stil care combină doi termeni contradictorii. )
Sunt barbat ba, tu de cat o ai?
Eu spun sa iti iei mașinuțele si sa te duci in parc sa te joci.
Pune mâna pe carte lasă puta-n pace
Daca tu la 12 ani esti barbat si ai erectie. Eu la 12 ani nici nu stiam ce e aia..erectie.
Ce fel au ajuns tinerii de azi. Am o veste proasta pentru tine.
Nu stiu de ce toti sunteti obsedati de marime, voi tinerii din ziua de azi, dar ca sa iti spun direct.
Lucru' asta legat de marime e transmis genetic din tata in fiu..in proportie de 70%. Acum, sa-ti spun vestea proasta, un barbat 'decent' are cei 6cm ai tai in erectie. cand NU e in erectie. Are timp sa creasca, las-o-n pace. Si n-o freca prea mult ca se stramba.
Nu sunt eu batran dar generatiile de azi si cele viitoare nu sunt deloc promitatoare.