Salut sunt Ionut si am 24 ani si eu m-am confruntat cu aceasta problema acum ceva timp, ma masturbam uneori si de 3 ori pe zi, apoi am fost la medic cu o problema urinara... cand mi-a vazut penisul cat este de "tocit" m-a avertizat ca risc sa mi se deshidrateze si sa se usuce... de atunci nu m-am mai masturbat in viata mea de frica sa nu-mi cada. Stiu ca-ti e greu sa te dezobisnuiesti, dar daca treci de 2 saptamani te vei obisnui si va fi minunat!
Toata lumea zice ca nu, dar toate substantele hranitoare se duc acolo, si le pierzi, pentru ca spermatozoizii trebuie sa aiba proteine calciu, vitamine in lichidul seminal, pentru a putea supravietui, deci eu zic ca e o idee proasta macar daca nu dadeai in gol de nebun mai ziceam
Da,o sa-ti cada jos! Doamneee de la ~13 ani practici? Vezi de aia nu mai stii la mate!
E logic... daca faci de acum, la 18 ani(sau cand vine vremea) nici Pamela Anderson n-o sa te mai excite.(ex)
Daca ma voi oprii, mai exista riscul de a-mi distruge viata sexuala de mai tarziu?