| Alexa_Danielle_1999 a întrebat:

Tipul de care imi place ma tot ignora. L-am intrebat daca vrea sa mai vorbim iar el mi-a spus ca in acest moment vorbeste cu alt cineva. Ma doare sa cred faptul ca sunt mai putin importanta decat acea persoana. Nu este prima data cand ma ignora ( cateodata o face si zile la rand ). Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa il las sa plece sau sa nu fac nimic?

4 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Esti probabil un stres pentru el. Mai vorbeste cu tine din cand in cand pentru ca are bun simt si i se face mila de tine. Vezi-ti de viata ta si lasa-l in pace. Nu mai sta sa te rogi de el. O faci degeaba.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca tot te ignora mai bine iti cauti pe altcineva, nu poti forta pe cineva sa vorbeasca cu tine sau sa te placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ție îți place de el fiindcă te ignoră... În caz că nu ți-ai dat seama. Și dacă ai să spui că nu-i așa, atunci de ce te mai preocupă? Sau vrei clar să intri într-o relație cu cineva căruia nu-i pasă de fapt de tine? Era retorică ultima... Tot așa să-i cauți. Și după aia să te plângi că de ce și-a bătut joc de tine sau alte alea.

| Alexa_Danielle_1999 explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, l-am parasit. Ma saturasem sa fiu bataia lui de joc