| gaga_1887 a întrebat:

Salutare TPU treaba sta asa:eu am vorbit aseara cu o fata pe badoo, i-am cerut nr de tel mi l-a dat si am stabilit cu ea sa o sun astazi ca sa ne intalnim, am sunat-o de 2 ori dar nu mi-a raspuns, o s-o mai sun dupa-amiaza si daca nu-mi raspunde ii dau un mesaj in care ii spun ca am sunat-o dar nu mi-a raspuns si ii zic sa ne intalnim intr-un anumit loc la o anumita ora Intrebarea mea este credeti ca o sa-mi traga teapa si sa nu vina? am mai patit asa am stabilit mai demult cu cateva fete pe mess ca sa ne vedem dar cand am ajuns la locul intalnirii nu au venit

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu stiu cand vei intelege ca spatiul virtual nu-ti poate aduce dragostea vietii tale!
Ridica-te din fata calculatorului si iesi intre oameni,plimba-te,priveste,zambeste,vorbeste!
Ma mir ca ti-a dat cat de cat un numar de telefon... poate fi al altcuiva.
Nu mai fii atat de naiv,fetele prefera baietii reali,pe care ii vad in fata lor, nu necunoscutii de pe net...
Revin-o la realitate, altfel vei merge din teapa in teapa si din dezamagire in dezamagire.

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Și dacă o să iei țeapă, tot vei supraviețuii!

| syntribate a răspuns:

Daca nu-ti raspunde deloc, nu mai insista. Poate s-a razgandit. Fetele astea-s tare sucite uneori. Se schimba cum bate vantul. Sau poate a mai discutat cu vreo prietena despre tine si aia i-a bagat in cap prostii. Eu zic s-o mai suni inca odata si atat. Oricum si daca intr-un final va raspunde si nu accepta sa va vedeti, cautatnd motive sau incercand sa se scuze, nu are chef de tine si este bine s-o lasi in pace si sa cauti alta. Cand lucrurile merg bine cu o fata, se vede asta de la inceput, fara insistente, fara stress!

| Fetitza_9736 a răspuns:

Cred ca iti trage clapa. Dar totusi incearca ca poate iti tragi u calapa.

| darrio2007 a răspuns:

Teeaappaaaa!

| wolfheart a răspuns:

Frate incearca ca incercarea moarte nu are dar vezi afla si u mai multe despre ia sa iti deie o poza un hi5 sau un facebook etc stabileste o data si o ora undeva sa zicem aproape de zona ta si daca nu vine nu-i nimic viata merge inainte zilele trec nu se intampla nimick bafta si incearca si u pe yahoowinking

| gaga_1887 explică:

Salutare tuturor, m-a sunat in dupa-amiaza asta si mi-a zis ca a fost plecata in alt oras si si-a uitat telefonul acasa, eu oricum nu am mai plecat in oras, si i-am zis sa ne intalnim miine mi-a zis ca miine e bine si i-am zis ca o sun eu miine