| Steam321 a întrebat:

Salutare TPU, un amic sa reîntors din Anglia și a venit câteva zile și pe la mine și zice ca mă iubește, ca vrea sa fim împreună, dar eu i-am spus ca sunt 100% Heterosexual. Voi ce sfaturi îmi dati?

10 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Cel mai ciudat efect al Brexit-ului, as zice. Ce sfaturi sa-ti dam, mult lubrefiant.

| Steam321 explică (pentru Kaℓi):

Oricum am precizat nu sunt gay

| DoarBogdan a răspuns (pentru Kaℓi):

Nimeni nu il ajuta, trist laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce sa iti dam noi sfaturi? nu e fundul nostru in joc

| RAY a răspuns:

Daca te atrage eu spun sa incerci o viata avem, numa sa te protejezi mereu, nimenu e 100% hetrosexual asta e un mit de fapt toate studile dovedesc bisexualittatea umana si divesitatea ei, dar daca nu te atrage sexual asta e mann

| Drimmero a răspuns:

Da-i o palma si trezeste-l la realitate ca nu toata lumea este homosexuala pe lumea asta. Iar sfatul definitiv : Evita-l cat mai poti pana nu ii arde de altceva rolling on the floor)

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu cred ca iti mai e amic de ceva veme laughing Sfat: daca vrei sa fiti " prieteni" in continuare explica-i frumos cum sta treaba, daca nu evita-l, destul de simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu esti gay, ce sfat am putea sa-ti dam? Nu inteleg intrebarea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i cât mai politicos:
"Scuze dar nu sunt atras de tine."
În cazul în care tipul e îndrăgostit de tine (și propabil e), recomand să rupi legătura cu el, adică ți-e nu ți-ar conveni să ți legătura cu o tipă după ce ți-a dat flit, și evident numai e nicio șansă, eventual poți doar să te deziluzionezi.

| IcyberOrganization a răspuns:

Ia o aspirina ia fumează o gura de trabuc și după spune ca dani mocanu:Heterosexual cu suflet mare Cum m-a facut mama... (si o rima cu nu sunt gay) [Parodie după Mafiotu cu suflet mare. Dani Mocanu]
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
─██████──────────██████─██████████████─██████████████─██████████─██████████████─██████████████─██████──██████─██████─────────████████──████████─████████──████████─██████─────────
─██▒▒██████████████▒▒██─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─██▒▒▒▒▒▒██─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██─────────██▒▒▒▒██──██▒▒▒▒██─██▒▒▒▒██──██▒▒▒▒██─██▒▒██─────────
─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─██▒▒██████▒▒██─██▒▒██████████─████▒▒████─██▒▒██████▒▒██─██████▒▒██████─██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██─────────████▒▒██──██▒▒████─████▒▒██──██▒▒████─██▒▒██─────────
─██▒▒██████▒▒██████▒▒██─██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██───────────██▒▒██───██▒▒██──██▒▒██─────██▒▒██─────██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██───────────██▒▒▒▒██▒▒▒▒██─────██▒▒▒▒██▒▒▒▒██───██▒▒██─────────
─██▒▒██──██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██████▒▒██─██▒▒██████████───██▒▒██───██▒▒██──██▒▒██─────██▒▒██─────██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██───────────████▒▒▒▒▒▒████─────████▒▒▒▒▒▒████───██▒▒██─────────
─██▒▒██──██▒▒██──██▒▒██─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██───██▒▒██───██▒▒██──██▒▒██─────██▒▒██─────██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██─────────────██▒▒▒▒▒▒██─────────██▒▒▒▒▒▒██─────██▒▒██─────────
─██▒▒██──██████──██▒▒██─██▒▒██████▒▒██─██▒▒██████████───██▒▒██───██▒▒██──██▒▒██─────██▒▒██─────██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██───────────████▒▒▒▒▒▒████─────████▒▒▒▒▒▒████───██▒▒██─────────
─██▒▒██──────────██▒▒██─██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██───────────██▒▒██───██▒▒██──██▒▒██─────██▒▒██─────██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██───────────██▒▒▒▒██▒▒▒▒██─────██▒▒▒▒██▒▒▒▒██───██▒▒██─────────
─██▒▒██──────────██▒▒██─██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██─────────████▒▒████─██▒▒██████▒▒██─────██▒▒██─────██▒▒██████▒▒██─██▒▒██████████─████▒▒██──██▒▒████─████▒▒██──██▒▒████─██▒▒██████████─
─██▒▒██──────────██▒▒██─██▒▒██──██▒▒██─██▒▒██─────────██▒▒▒▒▒▒██─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─────██▒▒██─────██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─██▒▒▒▒██──██▒▒▒▒██─██▒▒▒▒██──██▒▒▒▒██─██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██─
─██████──────────██████─██████──██████─██████─────────██████████─██████████████─────██████─────██████████████─██████████████─████████──████████─████████──████████─██████████████─
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────