| eusebiu27 a întrebat:

Salutare TPU, unei prietene ii întârzie ciclul de 12 zile, mi-a spus ca a avut contact sexual luna aceasta gen la începutul actului de câteva ori iubitul ei i-a introdus penisul in vagin neprotejat dar apoi a fost pus prezervativul de fiecare data.Actul sexual fiind dus la final protejat cu ejaculare in prezervativ. Ținând cont ca are și sindromul ovarelor polichistice iar luna trecută a avut menstruație doar 4 zile, ținând cont ca sangerwrea o are de obicei de 8, iar anul trecut pe vremea asta mi-a spus ca la fel a avut o întârziere mare tot de vreo doua săptămâni. Este posibil sa fii rămas? mi-a spus ca o doare burta și ovarele și nu are alte simptome neobișnuite de sarcina.Ciclul menstrual îl are de 31 de zile regulat.M-a pus sa întreb de pe contul meu de TPU pentru ca ea nu are cont.Rog răspunsuri serioase. OFER FUNDA! URGENT!

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Citeste despre legatura dintre lichidul preejaculator si riscul de sarcina
https://www.sfatulmedicului.ro/......cina_17592

Ciclul poate intarzia si daca nu se alimenteaza suficient.

Poate face un test de sarcina dupa 3 saptamani de la ultimul act neprotejat.

| eusebiu27 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu știu cât lichid preejaculator poate curge dacă o bagi de doua ori …și după continui cu prezervativ, actele sexuale nu au fost făcute pana la capăt fără ci doar cu prezervativ cu ejaculare in el, el nefiind spart sau fisurat

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru eusebiu27):

O sa vedeti voi cat happy