| paul999 a întrebat:

Salutare TPU, va rog ajutati-ma si pe mine... acum sunt cu o fata cu care am mai stat acum 2-3 luni... dar ne-am certat ne-am impacat si tot asa. si acum iar m-am impacat cu aceeasi persoana. dar nu stiu cei cu ea nu mai e ca la inceput. e mai indiferenta. nu stiu daca mai tine la mine, eu am intrebat`o ca mai tine la mine si a zis ca da. si nu stiu ce sa fac. dau funda!

Răspuns Câştigător
| Adinel a răspuns:

Of of.am patit si eu asa cu un baiat.il intrebam ce are ce s-a intamplat si nu imi spunea, spunea ca mi se pare mie pana la un momentdat cand am aflat ca ii spusese lui nu mai stiu cine ceva de mine si era suparat.Tu trebuie sa vb cu ea si sa ii explici care sunt motivele tale, dc crezi ca nu mai tine la tine. Spune-i ca vrei adevarul sa nu se ascunda de tine... explica-i ca poate v-ati indepartat dar trebuie sa discutati...

3 răspunsuri:
| Iulia26 a răspuns:

Poate trece printr-o perioada grea... fetele sunt foarte morocanoase cand au o problema, deci stay relax! Ar trebui sa luati o pauza de o saptamana sau sa va intalniti mai rar, pentru a avea ce sa iti povesteasca. Eu cred ca s-a plictisit de tine totusi. S-a saturat de monotonie. Surprinde-o! Ii dai o floare, sau ii faci o poezie, ii dai o ciocolata... Fetele adora astfel de gesturi! Romantismul este pe locul 1! Ai putea sa o duci intr-un pub nou, sau mai stiu eu cethinking Ai de unde alegehappy

| alafaranume a răspuns:

E evident ca atunci cand stai cu cineva si te desparti persoana respectiva o sa sufere, faptul ca v-ati impacat iar nu inseamna decat ca te place si ca in ciuda la ce s-a intamplatinca tine la tine, cu timpul o sa redevina persoana care era inainte doar ca acum e mai precauta pentru ca se gandeste ca ar putea pati acelasi lucru ca si data trecuta, vorbeste cu ea si incearca sa ii explici ca ce s-a intamplat a fost o greseala si ca esti omu, omul invata din greseli si ca a doua oara nu o sa se mai intample, bate apropouri si incearca sa scoti de la ea tot ce nu i-a palcut in trecut si nu le mai repeta si in prezent si totul va fi foarte bine, cum spuneam timpul le rezolva pe toate... sper ca te-am ajutat si ca sunt utile sfaturile mele

| Daf18 a răspuns:

Sunt perfect de acord cu ce spune Adinel... Este mai bine sa discuti cu ea si sa ii spui sa fie sincera cu tine chiar daca adevarul doare uneori crede`ma ca e mai bine sa stii adevarul decat sa traiesti in minciuni. happy. Sper ca te-am ajutat.