| Denisa2345gf a întrebat:

Salutare TPU.

Va rog sa ma ajutați cu un sfat.

Ma numesc Denisa, am 19 ani și sunt dezgustata ca sunt fata pentru ca dacă stau sa ma gândesc noi fetele/femeile suntem văzute diferit...
De exemplu bărbații vor cu orice preț sa ne bage în pat..suntem apreciate mai mult pentru formele noastre.

Acum 4-5 ore când veneam acasă din Park am trecut pe lângă niște băieți și chiar dacă au vorbit încet tot i-am auzit.
Au spus asa:
-Ce c$r are asta
Eu ce sa mai cred?
Nu spun ca nu exista relații in care sa fie un bărbat mai normal...
Dar în rest cam asta e.
Bărbații te fluiera pe strada și cu orice ocazie s-ar culca cu tine.
Ce e cu asta?
De asta ma simt foarte slaba ca și gen.
Va rog sa ma ajutați cu un sfat.
•Nu vreau sa-mi fac operație de schimbare a sexului dacă asta voiați sa-mi spuneți.
•Am luat bacul și acum sunt la facultate.....aici barbatii sunt mai perverși decât erau la liceu..ca sa spun asa

Dau funda și sper sa ma ajutați cu un sfat mai ales de la femeile 35+

•Dacă am greșit ceva sa stiti ca e 1 dimineața și sunt obosita. Abia mai vad ce scriu nu voi sta sa mai corectez.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru că oferiți doar vaginul vostru atât, asta e singurul lucru pozitiv, altceva pozitiv nu oferiți, nici nu iubiți bărbați stați din interes cu el sau din plictiseala, e plin de mame singure care caută fraieri sa le întrețină

| RAY a răspuns:

Cei drept de ce stați cu orele înainte de a ieși din casă în fata oglinzi că vreți atenție faza e că va este scârbă de tipi neatrăgători de aici și frustrarea, daca îți spuneam unu frumos sau bogat îți plăcea dar nu săraci sau urâți

| VoidEternal a răspuns:

La vârsta ta, când hormonii se agită ca albinele in stup... da, cam așa e. Băieții vad mai mult forme decât altceva. Mai ales cei de pe strada care nu te cunosc. Nu e ca și cum îți pot vedea altceva decat învelișul. Dar de aici până la a fi dezgustată că ești femeie e cale lungă.

Să știi că un bărbat știe să vadă și altceva în afară de forme deși e adevărat că unii au comportament de primate toată viața, nu dezvoltă trăiri mai complexe decât ce le dictează hormonii. Doar că trebuie să ajungă la un nivel de maturitate emoțională până să reușească asta.

| Paul754880338 a răspuns:

Nu dezgust as numi senzația ta și nu fata de tine în nici un caz. Femeia a fost dintotdeauna o atracție pentru bărbat, asta fiind o rotita importanta din amplul mecanism de perpetuarea speciei în care Creatorul a strecurat și puțin umor. Umorul este în cazul tău stângăcie cu care băiețeii își exprima admirația fata de o prezenta feminina plăcută. Mai degrabă ar trebui sa ai un sentiment de mila și toleranta fata de acest aspect. Ca și cum un copil care încearcă sa spună ceva dar nu poate rosti cuvintele, trebuie ajutat, încurajat sa pronunțe corect și desigur trebuie înțeles de către adult facandu-se apel la intuitie, acesta poate anticipa ce vrea copilul sa spună, nu? Toți cei ce azi ganguresc vor vorbi coerent intr-o zi, asa cum toți cei corenti azi au gangurit cândva la o anumita zona din corpul femeii. Poate ar trebui sa îți stârnească un zâmbet doar și nu atâta încrâncenare.

| Cavaler001 a răspuns:

Un bărbat normal se uită după fundul tau, daca arata bine, in prima faza. Daca ii place de tine ca om și se îndrăgostește de tine ii place și dacă e aproape plat happy
Așa că fii bucuroasa că te admira și doar datorită corpului. Unele n.au privilegiul acestawinking
Nu se numesc mai perverși, ci au mai multă incredere.n ei și va cunosc mai bine și pe voi. E vorba de evoluție.
Daca îți oferă sex oral nu mai e pervers? Sau doar daca pretinde așa ceva?
Probabil ești domnișoara acum, dar încet vei evolua și tu și vei aprecia aceste "complimente" din partea băieților spre binele tau.
Când vrei sa fim mai atrași de sex noi oamenii: la 14 ani sau la 60?
Așa că fii optimista și privește partea frumoasa a vietii happy

| Lightdark a răspuns:

Posibillaughing)

| Lightdark a răspuns:

E ceva normal simte-te bine cat mai poți că după max 35 de ani incepi sa ai riduri îmbătrânești etc etc etc nu zic și atunci viața e frumoasă incepi sa primești complimente din partea bărbaților mai in vârstă dar nu mai e tot una ca atunci când ai 19-20 de ani fă-ți un iubit dintrala musculos să vezi că nu te mai fluieră nimeni GARANTAT!

| Feminista a răspuns:

Toți bărbații sunt niște violatori perfizi și obsedați sexuali, îți recomand să îi eviți pe toți, dacă cineva încearcă sa se bage in seama cu tine reclama-l la politie imediat, trăim într-o lume sălbatică condusa de barbati primitivi

| thereisnothingleft a răspuns (pentru Feminista):

Ai cunoscut toti barbatii din lumea asta de ai ajuns la aceasta parere?

| Feminista a răspuns (pentru thereisnothingleft):

Asta demonstrează statisticile

| johnnny123 a răspuns (pentru Feminista):

Vorbești serios, statisticile demonstrează că 100% dintre bărbați sunt "violatori perfizi și obsedați sexuali"?!?

Poți să-mi dai și mie un link către statistica asta, te rog? Cine a realizat-o?

| RAY a răspuns (pentru Feminista):

Studiile demonstrează că băieți buni sunt băgați în zona prieteniei iar femeile prefera badboys,studiu făcut în America demonstrează că femeile nu simțeau atracție fata de un bărbat cuminte și îl înșelau cu un badboy,eu nu sunt că nu sunt libidinoși,misogini, incel e plin de ei pe internet, tipi care au fost mereu trădați, bandajul unor tarfe, fii neutra