Viata nu e despre noi. Cu cât ne concentram mai mult pe noi suntem mai nefericiți și deprimați. Prima porunca, sa îl iubim pe Creatorul nostru cu toată inima, cu tot sufletul și cu toată conștiința e și prima noastră nevoie. Deconectați de El suntem ca niște becuri nelegate la curent, viata noastră nu poate fi luminoasa, Te încurajez sa ii povestești Tatălui nostru ceresc tot ce te frământă și sa citești Psalmii și Evangheliile cu rugămintea sa îți deschidă mintea sa înțelegi ce vrea sa îți vorbească prin Cartea Lui. Poți sa te rogi și ca la timpul pe care El îl știe potrivit, sa aducă în viata ta fata care El știe ca ar fi potrivita sa fie soția ta. Biblia promite ca dacă cautam mai întâi Împărăția Lui toate celelalte lucruri lu le va da pe deasupra. (Matei 6-33)
Viata mea nu are sens. Viața ta are, tu nu ai.
din cauza faptului ca nici unei fete nu ii place de mine.
Acesta nu este un fapt. Faptul este o făptuire, ceva făcut.
nicio prietena in adevaratul sens al cuvantului. Mai este un sens al cuvântului care nu este adevărat. Nu am avut? Unde scrie că trebuia să ai o prietenă? Virgin, adică? Virgin vine de la virgo, fată, fată mare.
Sperând? Adică ce ai făcut, ai tot sperat, așa! Pentru ce?
Ca să cauți un sens. Că viața ta are. Tu nu ai. Deci o fată ar fi sensul? Dar nu orice fată. O fată cu sensul să îi placă de tine.
Acesta ar trebui să fie sensul acelei fete. Sensul acelei fete ar trebui să fii tu. Dacă tot speri ( aiurea, așa cum zici) și nu o cauți, de unde să știe fata că tu ești sensul ei?
Când o sa vezi câte implica o relatie, o sa te mai gândești dacă depresia pe care o ai acum e justificata.
Da, într-adevăr e frumos sa ai o relație cu o persoana cu, care te potrivești și cu, care poți sa formezi un întreg.Dar sunt șanse de 30% dacă nu mai puțin sa iti găsești cel puțin din prima persoana potrivita, iar pe urma 50 % sa gasesri pe cineva cu, care sa poți convietuii.
Noi oamenii suntem diferiți de fel, iar în ziua de azi traiul la comun e greu din cauza presiunilor sociale, stresului cotidian și tot restul.
Asa ca, părerea mea e sa lași depresia deoparte și sa nu te mai agheti cu disperare de ideea de relație ca daca e sa vina va veni.Dar de ce sa te chinui aiurea cu tor felul de partenere nepotrivite care sa iti mănânce timpul, nervi etc?
Salut!
Depresia nu vine de la faptul ca nu ai avut iubita, ar putea fi mai multe cauze. Poate faci ceva ce nu iti place sau stai prea mult inchis in casa fara sa socializezi.
Incearca sa iti tii mintea cat mai ocupata si daca nu iti place ceva la viata ta schimba imediat acel lucru care nu iti place.
Ideea este sa mai iesi din casa adica sa faci miscare in aer liber, sa iesi cu prietenii tai sau sa iti faci prieteni care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine.Nu ar strica sa iti gasesti o meserie sau o ocupatie intr-un domeniu care te pasioneaza si sa mai faci si bani dintr-un domeniu care iti place.
Totul e sa fii cat mai productiv, sa nu lasi mintea sa leneveasca si sa iei contact cu lumea exterioara.
Partea cea mai frumoasa a vietii e cand esti cel mai fericit. Nu e necesar sa fie in tinerete.
Te poti schimba si iti poti gasi fericirea, ori alaturi de cineva ori singur. Viata e lunga, si poate fi foarte frumoasa mai incolo.
Poti ori sa te schimbi ca sa obtii ce vrei (te faci atragator), ori sa te bucuri de altceva mai usor de obtinut, si vei fi satisfacut.
"Trec printr o perioada adanca de depresie" corect! E doar o perioada de depresie. Daca esti constient de lucrul asta, incearca sa ti revii. Incearca sa ti dai seama ca e vorba de depresie si sa faci ceva! Pune mana aranjeaza te, iesi p afara, fa ti prieteni, imbraca te bine angajeaza te fa bani! Tunde te, schimba ti parul lasa ti barba sa schimbari la tine! Daca nu te plac fetele e pentru ca lasi depresia sa ti iasa prin pori. Depresia ta se vede pe chipul tau si probabil emani o stare de rau in jurul tau. Orice om pe lumea asta isi are alesul iar cand o vei intalni pe aia potrivita ce ai scris aici ti se va parea o tampenie. Ti ai pierdut cea mai frumoasa parte a vietii? Cea mai frumoasa parte acum incepe! Ridica te din patul in care probabil stai si fa ceva. Cauta ti de munca, da de permis daca iti lipseste, fii inventiv, deschide ti ceva. Du te arunca ti toate hainele, cumpara altele. Schimba totul la tine incepand cu mentalitatea. Am 21 de ani, si eu am trecut printr o perioada foarte proasta a vietii mele, asa copila cum eram. Luam viata la misto si nu mi se parea nimic serios, mi era frica de lume nu puteam sa ies din casa. Mi se parea ca toata lumea se uita la mine pe strada, ca sunt in pericol. In prezent sunt insarcinata si sotul meu m-a scos din orice stare de cica "depresie" pe care o aveam. Nu sta asa. Invinge ti gandurile astea, fii tupeist. Ok nu te plac fetele, trebuie sa fie lesinate toate dupa tine ca sa fi un om fericit?! Lasa le incolo, fa ti viata ca nu te obliga nimeni sa fii insurat. Schimba TOTUL la tine si iesi din zona ta, vei prinde multa incredere in tine. Angajeaza te, tunde te, schimba ti hainele, iesi sa te plimbi fumeaza o tigara si revino ti. Viata e frumoasa daca stii cum s o traiesti, viata nu e frumoasa doar daca te rupi in cluburi cu 100 de toante pe langa tine. Uita te la generatia de azi. Yny sebi si alti dobitoci care vorbesc de gagici multe si ei sunt niste amarati rupti in dos. ti ar placea asa? Decat ca generatia din ziua de azi mai bine ca mine maritata cu copil si ca tine linistit si cu probleme de incredere. Uita te ce a ajuns lumea, asta te impinge la depresie, dar noi putem mai mult de mucosii din ziua de azi!
Si eu aveam momente in urma cu ceva ani cand vedeam pe Instagram tot felul de fete si incercam sa le imit. Eu eram mai grasana de fel, nu mai mancam ca sa arat ca alea. Imi editam pozele, traiam intr o lume paralela de mine si o lume toxica. Imi calculam urmaritorii, cum sa fac sa ii cresc pe zi ce trece ajunsesem nebuna. Mi am dat seama de fapt ce e viata si nu am cazut in depresie pentru ca a aparut sotul meu care mi-a deschis ochii ca nu aia e viata si culmea, eu sunt fata si aveam 1000 de mesaje in dm de la barbati. Tu spui ca nu te place niciuna pe mine ma cautau atatia si tot in pragul la depresie eram. De ce? Pentru ca lumea toxica in care traim ne impinge la asta dar daca stai sa citesti de 50 de ori ce ti am scris aici si bagi la cap, iti revii. Pune mana du te tunde te, fa te bine. Totul incepe de la lucruri mici, nu ai idee. Eu sunt alt om de cand sunt maritata si am renuntat la Instagram si Facebook tiktok si astea. Sunt alt om de a dreptul. De ce? Pentru ca sunt mica de varsta si orice viata sau fraiera care aparea cu o viata perfecta pe tiktok imi furau ochii dar era o mare vrajeala. Persoana aia poate avea mai multe probleme ca mine. Pune mana revino ti ca ai 24 de ani
A mai pus unu identic aceeasi intrebare ca tine in 2020, deci e o intrebare pusa la misto. Inseamna ca chiar ai depresie daca te tii de d astea
Vorbesti de parca a trecut viata pe langa tine si mai ai cativa ani si mori. Linisteste-te! Trage putin aer in piept si revino-ti in fire... Ai tot timpul din lume sa cunosti o femeie. Esti un barbat tânar si ar trebui sa ai mai multa incredere in tine. Si ce daca nu e acum? Mai tarziu ar sa fie. Daca stai inchis in casa si-ti plangi de mila n-ar sa vina nimeni sa-ti bata-n usa si sa-ti zica "stii, imi cam place de tine". Iesi in lume, incepe o conversatie, poti chiar folosi aplicatii de dating. Nu-i timpul pierdut, ai rabdare!
Salut! Ai multe motive sa trăiești și nu trebuie sa o lași balta doar ca nu ți-ai găsit jumătatea încă! Încerca un site de dating. Dacă chiar vezi ca nu merge nici asa trebuie sa te focusezi pe cariera ta și Dumnezeu știe ce face și o sa iti găsești jumătatea!