Salut!
Ori inca nu mi-am baut cafeaua si sunt ametita ori m-ai ametit tu mai rau.
Trebuie sa te uiti in fata, spre viitor, nu in spate, spre trecut.
Personal, as mai lasa sa treaca niste timp intre 2 relatii.Asa ca sa-ti lingi ranile provocate de ex si sa te pregatesti sufleteste pentru cineva nou.
Personal nu mă interesează de fosta / fostul ( în cazul tău ) și mă bazez doar pe viitor, încerc să nu grăbesc lucrurile și să aflu cât mai multe despre persoana dată.
Nu exista reguli, daca imi place de cineva incerc sa stau langa acel cineva, indiferent ca am avut relatie acum o zi sau acum 3 luni.
Nu vad ceva obisnuit sa intri in relatie dupa jumatate de an sau 3 luni 2 etc. In cateva zile sau saptamani stii ce fel de persoana e, de fel 1 saptamana ajunge sa cunosti putin omul incat sa zici ma bag pe felie apoi ne cunoastem in relatie.
S-a despărțit prietena de tine și s-a pus cu altul într-o relație după nici o săptămână sau de ce întrebi asta?
O lună îmi e de ajuns sa cunosc o persoana(daca o vad cel puțin de 2 ori pe saptamana), sa știu dacă vreau relație/sex sau orice altceva de la ea, nu trebuie sa stau 2 ani. Asta arata că-s paranoic și rănit din cea precedentă.
Depinde de ce vrei la momentul respectiv.
Eu la un moment dat am decis.
De acum nu mai merg să mă plimb cu fetele la dans, cinema, cofetărie. Enough is enough. Acum caut fată să mă însor. Cine mă vrea, mă are. Și le-am executat așa. Next, next, next, până una s-a oprit la mine pe perină și nu a mai plecat.
Este bine sa wtii ce a fost gresit in prima. A cui a fost vina etc.
Dupa poti usor usor mai departe
O zici de parca este o regula sa intrii in relatie cu cineva dupa ce te-ai despartit...
Cand simti ca iubesti pe cineva, si in cele mai fru. oase cazuri vine cand nu te astepti, atunci poti sa "intrii" in relatie cu acea persoana. Exact cand nu te astepti.
anonim_4396 întreabă:
alexx102428 întreabă: