Iar ți se pare ca sunt ciudat?
Da frate jalnic ne faci organul genital de ras
Exact! In 2 zile maxim!
Pai asta e adevărul ce sa fac cu un prezervativ sa îl umplu cu apa și pe urma s-a
Îl sparg
Nu inteleg locgica acestui raspuns va fac organul genital de ras wow cum adica nimeni n-a ras de mine cand am zis ca n-am facut sex pana la varsta asta ba chiar mai rau mi-au zis ca sunt nebun
Poti sa le arunci cu toata increderea si fara sa regreti o astfel de abordare a problemei si alegerea facuta. Nu te-as sfatui sa folosesti un prezervativ cu latexul "obosit" sau "uzat moral" mai ales ca cele ale tale care au fost fabricate cu minim 4 ani in urma. Locul lor este in cosul cu gunoi. Parerea mea.
Îmi arata ca au expirat din 2014 dar dacă as folosi care ar fi riscul ca prezervativul nu e spart
Deoarece latexul din care este fabricat prezervativul cu trecerea timpului "imbatraneste", apare riscul de a se rupe si creste cu atat mai mult cu cat se depaseste termenul de garantie.
Cauti toate modurile posibile de a ne transmite ca nu ai avut un contact sexual in viata ta. Asta am inteles de mult. Dar daca continui, inseamna a nu asta este scopul tau. Deci care este?
Vrei sa ii fie mila unei fete de tine sau ce?
Am stat si am citit cam ce scrii si cam cum raspunzi si sincer, voiam sa iti scriu ca "la modul cum vorbesti, se intelege de ce nici o fata nu s-a culcat cu tine". Poate ar trebui sa te evaluezi. Sa incerci sa iti schimbi modul de gandire si de exprimare.
Pai cum răspund. Răspund normal.WTF
Cum vorbesc vulgar sau cum?