anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vorbesc de pe contul unei prietene. ne.am decis (eu cu iubitul meu) sa avem primul contact sexual dar mie mi.e frica ne mai facand asta pana acum. nu stiu cum ce trebuie sa fac. am multe intrebari cum ar fi: curge sange. cat curge. daca doare. ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu trebuie sa fii stresata din cauza asta. Banuiesc ca prietenul tau stie, deci va sti cum sa se comporte. Este normal sa fii emotionata, insa in timpul actului incearca sa te relaxezi. In majoritatea cazurilor doare si curge si sange, insa nu curge foarte mult. Un protejslip sau un absorbant subtire este de ajuns.
Probabil ca nu va fi o experienta asemanatoare celor pe care le vezi in filme, insa incearca sa comunici cu prietenul tau, sa ii spui cum te simti si sa ii dai feedback.

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Din cate imi dau eu seama, prietenul tau nu este la primul numar. Deci el stie ce trebuie sa faca, ca pe tine sa nu te doara asa de tare. De curs sange, va curge, asta depinde de e felul cum actioneaza iubitul tau. Daca va intra precum un taur in grajd, va rupe totul in cale si sangele va curge fara intrerupere. Asa ca spune-i sa intre mai fin ca sa nu aveti surpriza unui suvoi de sange.

| Alcyon a răspuns:

Cati ani ai in primul rand? Daca ai sub 17-18 ani, cred ca ar trebui sa mai astepti. Cu viata sexuala, pentru o femeie incep si problemele. Va trebui sa mergi regulat la ginecolog si vei sta cu frica in fiecare luna, sa nu fi ramas gravida. Daca-ti va intarzia cateva zile, deja vei zice ca esti paranoica. In afara de asta, te-ai gandit ce vei face in cazul in care chiar ramai gravida? Forumul asta e plin de topicuri de genul: ajutor, mi s-a rupt prezervativul, cred c-am ramas insarcinata. Prin urmare, se intampla si astfel de accidente. Metodele de protectie nu-s 100% sigure. Trebuie sa ai in vedere toate aceste aspecte, ca sa nu plangi pe urma. Pe baieti nu-i doare capul, ca ei pleaca cu altele si tu ramai sa cresti bebelul.

In legatura cu ce ne-ai intrebat: totul depinde de grosimea himenului. Daca himenu-i gros si bine vascularizat, sangerarea va fi mai mare. Daca nu, vor fi doar doua picaturi. Cat despre durere, ea variaza in functie de cat de pregatita esti pentru actul sexual, de gradul de excitatie si de partener. Problema nu e himenul, ci faptul ca vaginul tau e practic un muschi pe care nu l-ai mai folosit. Prin urmare e rigid. Pana devine elastic, e nevoie de practica si rabdare. Oricum astea-s niste chestiuni trecatoare; mai important este sa te informezi in legatura cu metodele contraceptive, ca nu-i de joaca. Sexul nu e o joaca, fiindca iti poate schimba complet viata, intr-un mod nedorit.

| scorpioana a răspuns (pentru Alcyon):

Ok mersi foarte mult pentru raspuns. chiar imi e de folos si o sa te ascult

| scorpioana a răspuns (pentru Alcyon):

Ok mersi foarte mult pentru raspuns. chiar imi e de folos si o sa te ascult
spun de prima parte chiar iti multumesc miai deschis ochii

| Danysan a răspuns:

Face-ti Dragoste pentru ca e mai lent si o sa iti aduci aminte cu placere.O sa curga ceva sange. Daca Himenul tau e mai gros e de rau. Cand o sa te Penetreze o sa sari in sus dar asta e, pana la urma asa scapi de Virginitate si daca o faci cu Baiatu Iubit nu mai astepta.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| DannyAka47 a răspuns:

1. Daca esti virgina curge pentru ca ti-se rupe Himenul.
2. Asta depinde de la o persoana la alta.
3. O sa te doara dar nu foarte tare.
4. Sa te relaxezi si sa faci ce crezi cai mai bine. laughing

P.s: Aratai ca vrei asta! Bafta.winking