| vegeta a întrebat:

Salutare TPU vreau sa ma ajutati si pe mine cu un sfat si cine ma va ajuta va primi si funda! Am intre ghinimele o prietena sau mai bine spus o amica care ma invita aproape des nopatea sa stam afara decat noi doi la canapea si putem sa vb despre orice pentru ca ea nu este rusinoasa mai degraba eu sunt putin cam rusinos si cum spuneam putem vb orice chiar si despre sex! Una peste alta eu as vrea sa fac sex cu ia dar nu stiu cum sa eu spun si nu stiu daca va accepta de aceea va cer sfaturile ce ar trebui sa-i spun sau cum ar trebui sa-i propun si asmd... Ei bine eu nu as fi ales varianta aceasta sa faca sex cu ia daca ea nu avea un trecut pe care la avut si aceea fiin unul de o fata nu de casa ca sa spunem asa oricum stiti la ce ma refer iar in prezent ia are prieten si cred ca este stisfacuta din punct de vedere sexual adica cand are nevoie apeleaza la prietenul ei cu care este cam de 2 ani de zile pentru ca daca nu avea prieten sunt convins ca ea mi-ar fi propus pana acuma sa o facem si ce mi-a dat mie de gandit cel mai mult este faptul ca acum 2 seri stateam cu ia de vb cand deodata ia sunat telefonul si era o colega de a ei de la scoala iar ea ii spunea colegei ei ca o sal invite pe un baiat din scoala la toaleta iar eu cand am intrebat-o dupa ce a vb cu colega ei ce sa faca ea cu baiatul acela la toaleta ia mi-a spus simplu ca o sa stea cu el si ca o sa se sarute dar cred si ca putin mai mult de atat si de aia si eu am spus ma de ce sa nu profit si eu acuma dar nu stiu cum va reactiona daca i-as propune si in primul rand nu stiu cum sa-i propun de aceea va cer ajutorul?

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fata aia face "misto"de tine. Las-o! Cauta-ti alta ca nu s-a sfarsit lumea.

| mihai69 a răspuns:

Frate... s-a inventat punctul și paragraful. sad
Dacă vorbești la fel cum scrii, nu cred să ai vreo șansă. Doar dacă nu cumva și ea scrie și vorbește la fel și atunci chiar sunteți pe aceeași lungime de undă - în acest caz, spune-i direct.
Chiar dacă te va refuza, în sinea ei va fi foarte mândră că a reușit în sfârșit să te seducă. Și poate cine știe? dacă o cucerești cu ceva ce-i place, va accepta într-un târziu.

| sofisis a răspuns:

Stupid...si ma doare capul de catd e incoerent scrii.Pai poate ca ea asteapta sa faci tu primul pas. Ia-o si sarut-o...si vezi de acolo ce si cum.

| ywar a răspuns:

Ai scris oribil, fara punct, fara virgula, fara inteles, fara noima. De exemplu scrie si tu "ea" nu "ia" etc... ai trecut pe la ora de romana?

| vegeta explică (pentru ywar):

Stiu ca n-am scris bine dar eu cred ca intelegi despre ce este vb...

| ywar a răspuns:

E total lipsit de sens si copilaresc situata descrisa de tine si nu are relevanta la varsta voastra cand tot ce zboara se...

Da asa mai intrebat cati ani am? ei bine eu am 20 si ia 17...

| ywar a răspuns (pentru vegeta):

Sigur daca ii vei scrie in acest mod isi va pune multe intrebari despre cata scoala ai facut...

Noi nu ne scriem decat vb intre 4 ochi...