| LordCristobal a întrebat:

Salutare TPU!
Vreau sa povestesc o întâmplare amuzanta dar as vrea să știu și ce credeți voi.
In 2019 locuiam în Sibiu și obișnuiam o data pe săptămână să îmi iau gogoși cu ciocolata de la o gogoșerie din Centrul Vechi.
Eh, prin martie 2019 când am fost la gogoșerie respectiva m-a întâmpinat o fata destul de drăguță nici frumoasa dar nici urâtă.M-a întrebat ce fel de gogoașă vreau și mi-a spus sa nu mai stau aplecat că sa nu o certe șeful că flirtează cu clienții. Apoi m-a întrebat unde vreau gogoașă, adică dacă o vreau la pachet sau sa o servesc pe loc.Eu i-am spus la pachet și dupa asta vine întrebarea bomba:,, Da nu vrei sa mă iei și pe mine la pachet?"
Pe atunci eram mai timid cu fetele și m-am rușinat pe loc.
Bineînțeles că din cauza emoțiilor am refuzat-o și i-am dat de înțeles că nu e genul meu.
Deci fata respectiva voia o aventura de noapte sau o relație pe termen mai lung?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Fata respectiva avea o disponibilitate sentimentala,sa zicem,si isi alegea.
Se pare ca seful ei considera ca ea ar putea flirta cu clientii,fum fara foc nu prea iese,deci pana aici pare corect rationamentul meu.
Te-a ales pe tine,i-ai placut si,cu o gluma draguta,ti-a dat de inteles asta.
O fata care dorea sa-i fi mai mult decat un simplu client. Urmarea,happy end sau dead end,intr-adevar,era in mana ta.
Ca s-a intamplat sa fie dead end,asta e,inveti la fiecare pas!
Rar e refuzata o femeie, de aici si uimirea ei...happy
Daca dorea o aventura de o noapte sau o relatie pe termen lung, tot in mana ta era, cand iti place ceva, il tii bine si-l tii strans.Ai preferat sa-i dai drumul, nu-i nimic, macar amintirea ti-a ramas, o amintire draguta care te va face mereu sa zambesti...si sa te si incrunti putin.

34 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns (pentru mi25):

Eu nu-i ignor deloc, ce puii mei laughing
Daca am ceva de zis, zic! Dau cu ei de toti peretii. rolling on the floor
Ori suntem pe forum, ori nu mai suntem? Pana la urma citim cuvinte si propozitii, nu ne batem parte-n parte.
Si chiar si-asa... laughing

| mi25 a răspuns (pentru SharpEagle):

Da, e bine si asa, dar sunt unii care se aud numai pe ei.

| lickypuss a răspuns:

R/thathappened