Crezi ca este o cu.va sa o faca pe bani? Asa o respecti tu? Eu te-as scuipa daca as fi in locul ei.Cum o poti numi tu "amica", te gandesti sa faca si cu tine s.x? Ce varsta ai? Acum inveti sa scrii si gandesti departe rau.
Daca ai mentalitatea asta inseamna ca nu ai cu mult peste 12 13 ani.eu zic sa te abtii in a face sex pe urmatori, nu stiu, 4 5 sute de ani?!
Nu gandesti bine,de ce ar face sex cu tine daca il are pe baiatul ala? Si daac ai face sex cu ea,ea fiind "curva" cum spui tu,inseamna ca tu ai fi curvar. Meriti ceva mai bun, incearca sa-ti gasesti o fata care sa te placa si care te va iubi, iar dupa un timp o vei face cu ea, daca esti chiar asa de "disperat", la 19 ani? "Ia cati ani are?
Frate nu eu sunt curvar cum spui tu da cam ca fiecare baiat ai placerea de a te culca cu o fata nu dar la mine trebuie e ca eu nuam prietena si n-am m-ai facut nici sex de vreo 1 an jumate si iti dai seama ca ai si tu chef ca tot omu dupa atata timp iar cum alta solutie nu prea mai exista de aceea as vrea sa incerc cu ia! si ia referitor la vrasta cati ani are are 16 ani merge pe 17 dar na ia la activ iti dai seama ca are la activ multe paride de sex si sa nu mai spun ca am auzit de ea anul trecut ca ar fi prins-o uni si si-a batut joc de ea si ca iar fii dat **** si ia n-a avut nicio reactie nici nu a fost la politie sai reclame pentru ca aia a luat-o cu forta si asa ii si cunoaste cu toate ca sunt dintr-un alt sat si ia ba chiar sa laudat la prieteni ca iar fi placut asta o spun si eu din c e am auzit intelegi acuma daca eu face sex oral si actualului ei prieten in conditiile in care si el stie ca ea a patit chestia asta nu mai stiu ce se intampla intre ei ca eu chestia asta cu ia nu am vb mi-a fost jena sa o intreb ce s-a intamplat atunci cum si ce fel sa intmplat da a batjocorito aia...
Prietene,eu iti spun un lucru:
ai grija pe unde-o bagi si cu cine o faci
pentru ca mai tarziu s-ar putea sa regreti
Numai bine!
Daca ii zici de bani, cu siguranta te refuza. Ai putea sa incerci sa o saruti cand sunteti amandoi, iar daca ea continua sarutul poti trece mai departe.