| vegeta a întrebat:

Salutare TPU vreau sa va spun si eu o chestie putin cam grea sau cam dificila nu stiu cum sa ma exprim dar sper ca veti intelege si sper sa ma ajutati deci problema sta in felul urmator am si eu o vecina si tot odata e si amica va dati seama asa si ia are un priueten care sta mai mult la panarama cu ia adica mai mult pentru sex da ia nu prea isi da seama zic eu ca ia il iuubeste da chestia asta se vede ca ei se intalnesc mai rar asa si ia ma cam invita mai mereu sa ies cu ia si stam doar noi doiu pe canapea cam pana la ora 11, 12 noapte de vb si poti vb orice cu ia chiar si despre sex dar acuma sa nu va ganiti ca ia ma place si pa mine si de aceea ma invita sa ies cu ia nu ia ma invita ca nu are cu cine sa iasa si ei ii place asa de fel sa nu stea in casa si sa iasa mai mereu dar stiu si chestia asta ca nu-i place de mine si o cunosc foaret bine ce fel de pers este pentru ca odata ce mie vecnina iar noi stam la tara se aude foarte multe chestii despre mai fiecare om in parte dar chiar si asa ei daca iar fi placut de mine mi-ar fi spus in fata pentru ca nu are proib cu chestia asta o cunosc foarte bine dar alta e problema eu tot obisnuind sa ies cu ia as vrea sa fac in asa fel in cat sa pot face si eu sex cu ia dar nu stiu cum sa fac chestia asta ca mie si cam rusine putin asa sa eu spun pentru ca odata ce suntem si amici si vecini va dati seama ca in caz da mar refuza dar am zis ca o data si odata trebuie sa-i propun chestia nasta indiferent de vraspunsul ei dar m-am gandit eu ca nu prea ar fi chiar asa de disperta ia dp sex in cazul in care are si prieten si cand are ia chef sa o faca sa duce la ala si o face si de aia stau eu si ma gandesc ca ia am cam si fopst in trecut mai acum 2 ani putin cam curva asa ca sa zic ca umbla mai cu multi asa dar sa linistit acuma de cand e cu baiatu ala si de aia zic ca nu stiu ce sa fac sa-i propun si cum si ce fel ar trebui sa-i propun daca ar vrea sa o faca cu mine iar daca mar refuza prima data m-am gandit ca daca ii ofer si niste bani poate ca as avea mai multe sanse voie ce spuneti?

14 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Crezi ca este o cu.va sa o faca pe bani? Asa o respecti tu? Eu te-as scuipa daca as fi in locul ei.Cum o poti numi tu "amica", te gandesti sa faca si cu tine s.x? Ce varsta ai? Acum inveti sa scrii si gandesti departe rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ai grija cu cine o faci, nu te increde in toata lumea asta, respecta-te.
Te pup!

| stark47 a răspuns:

Daca ai mentalitatea asta inseamna ca nu ai cu mult peste 12 13 ani.eu zic sa te abtii in a face sex pe urmatori, nu stiu, 4 5 sute de ani?!

| Yhugato a răspuns (pentru stark47):

Are 19, si nu a m-ai facut dragoste de 1 an si jumatate, merita si el o mica "pauza", dar sa aiba grija cu cine o face, doar atat big grin

| Yhugato a răspuns:

Nu gandesti bine,de ce ar face sex cu tine daca il are pe baiatul ala? Si daac ai face sex cu ea,ea fiind "curva" cum spui tu,inseamna ca tu ai fi curvar. Meriti ceva mai bun, incearca sa-ti gasesti o fata care sa te placa si care te va iubi, iar dupa un timp o vei face cu ea, daca esti chiar asa de "disperat", la 19 ani? "Ia cati ani are?

| vegeta explică (pentru Yhugato):

Frate nu eu sunt curvar cum spui tu da cam ca fiecare baiat ai placerea de a te culca cu o fata nu dar la mine trebuie e ca eu nuam prietena si n-am m-ai facut nici sex de vreo 1 an jumate si iti dai seama ca ai si tu chef ca tot omu dupa atata timp iar cum alta solutie nu prea mai exista de aceea as vrea sa incerc cu ia! si ia referitor la vrasta cati ani are are 16 ani merge pe 17 dar na ia la activ iti dai seama ca are la activ multe paride de sex si sa nu mai spun ca am auzit de ea anul trecut ca ar fi prins-o uni si si-a batut joc de ea si ca iar fii dat **** si ia n-a avut nicio reactie nici nu a fost la politie sai reclame pentru ca aia a luat-o cu forta si asa ii si cunoaste cu toate ca sunt dintr-un alt sat si ia ba chiar sa laudat la prieteni ca iar fi placut asta o spun si eu din c e am auzit intelegi acuma daca eu face sex oral si actualului ei prieten in conditiile in care si el stie ca ea a patit chestia asta nu mai stiu ce se intampla intre ei ca eu chestia asta cu ia nu am vb mi-a fost jena sa o intreb ce s-a intamplat atunci cum si ce fel sa intmplat da a batjocorito aia...

| Yhugato a răspuns (pentru vegeta):

Si LiVieee a spus sa ai grija, eu nu am spus ca esti curvar, dar atata timp cat vrei sa o faci dandu-i ei bani, ai putea fi! Pai nu poti sa-i dai si tu o laba? laughing o laba la timpul ei, face cat 10 femei!

Bai frate daca femia e curva dc sa nu profiti ma cam asta e ideea...

Iar daca cititi cu atentie tot ce-am scris eu paici va veti da seama cam ce fel de fata este ia...

| Yhugato a răspuns (pentru vegeta):

Ok,frate, treaba ta, eu nu o sa te impiedic sa faci ceva, nici nu am cum big grin. bafta, atunci "arde-o"

| LiVeeee a răspuns (pentru vegeta):

Da,mi-am dat seama, e doar o c...sentimentala happy

| Florinel a răspuns (pentru Yhugato):

laughing Sa o arda, sa o arda... dar nu ca ssj ca o sa iasa urat laughing

| LiVeeee a răspuns:

Prietene,eu iti spun un lucru:
ai grija pe unde-o bagi si cu cine o faciwinking
pentru ca mai tarziu s-ar putea sa regreti happy
Numai bine!

| cllaudDia a răspuns:

Daca ii zici de bani, cu siguranta te refuza. Ai putea sa incerci sa o saruti cand sunteti amandoi, iar daca ea continua sarutul poti trece mai departe.