| soultaker a întrebat:

Salutare TPU vreau si eu un sfat va rog
am stat cu o tipa cv timp dupa care ne-am despartit.
am ramas amici la insistentele ei. mi-a cerut asta plangand spunandu-mi k nu putem sa stergem tot ce a fost intre noi.eu pentru ca o iubesc enorm si tin enorm la ea chiar daca a trecut destul timp am acceptat. ea ma considera cel mai bun prieten si vb cu mine absolut orice dar eu nu voi putea niciodata sa o vad ca pe o amica. tin prea mult la ea.si ma doare mai ales cand imi vorbeste de iubitul ei. ce pot sa fac sa imi fie bine si mie si nici sa o fac sa sufere? nu mai suport. e din ce in ce mai greu sad ce pot sa fac? cum sa fac sa fie bine? orice sansa de a fi din nou impreuna se exclude crying help me please sad

Răspuns Câştigător
| ConnstanntiN a răspuns:

Prietene, asta e rezultatul "neputintei tale", nu mai plange toti avem aceeasi slabiciune si anume "femeia", parerea mea e ca nu ai cum sa ai o relatie de prietenie cu o persoana pe care ai iubit-o si inca o iubesti, nu ai cum. De obicei asemenea relatii se termina prost si se regasesc in timp (iar de nu e asa, sigur unu traieste cu mustrari de constiinta si isi pune mereu intrebari de genul: "cum ar fi fost daca inca eram cu el/ea?", "si daca ii dadeam o sansa, nu era mai bine?", iar strict ce gandeste ea e:"cu sigurata am fost o proasta ca l-am parasit si acum vreau sa fiu prieten cu el ca sa vada ca nu sunt atat de neputincioasa pe cat ma crede") e doar un joc al ielelor si o frustrare a ei, un orgoliu. Sfatul meu sincer, cel mai sincer e sa ii spui frumos "Papusa, te-am iubit, te iubesc si poate am sa te iubesc mereu, esti prima mea dragoste. Dar in acelasi timp sunt constient ca pot sa intalnesc o femeie care m-ar putea face mult mai fericit, asta ai putea sa iei si tu in considerare. Spun toate astea pentru ca eu intr-adevar te iubesc (ceea ce ma indoiesc ca tu simti asta sau macar sa realizezi/sa iti dai seama de dragostea pe care ti-o port), nu pot sa ma mai chinui asa, sa ma amagesc. Vreau sa pun punct acestei suferinte si sper sa ma intelegi." fii serios cand ii spui asta(recomandat fata in fata sa ii spui asta), arata-i ca te-ai schimbat din punctul asta de vedere si ca nu dai inapoi, arata-i ca vorbesti cat se poate de serios. Iar de ai sa-i spui asa te sfatuiesc sa o uiti, cel putin pentru o vreme, incerca sa iti refaci viata(nu neaparat ceva serios, avand pe cineva langa tine iti vei alina ranile) si crede-ma, e 100% garantat cand va afla ca esti cu altcineva te va cauta, sa nu cumva sa cedezi din prima, incerca sa o tii in aceeasi faza in care esti si tu acum, sa realizeze cat de greu e sa iti doresti pe cineva si sa nu poti sa il ai. In caz ca o sa reluati relatia (ceea ce o sa se intample cu siguranta, caci am trecut si eu printr-o poveste de genul) sa plecati ambii din aceleasi puncte si va rog eu sa nu mai repetati greselile din trecut, da dovada ca esti barbat, nu uita femeilor le plac barbatii nu copiii. Sa ai bafta si sa imi spui si mie ce ai de gand sa faci.

| soultaker explică (pentru ConnstanntiN):

Mersi pentru mesaj happy sper sa am curajul sa o fac...

8 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Rupe aceasta prietenie usor usor.Sti bine ca un baiat si o fata, dupa ce au o relatie nu pot ramane prieteni.este imposibil! Ea probabil ti-a spus asta pentru a nu te pierde definitiv. Vrea sa te stie pe tine acolo, cand are nevoie de ceva sa apeleze la tine,sa te vada, sa isi aduca aminte de voi! Sti vorba aia. este un rau ce-ti face bine! Dar nu e asa bine, pentru ca suferi si probabil ca si ea in adancul sufletului sufera dar nu vrea sa arate.ca si tine de altfel. Rupe prietenia aceasta fara sa isi dea seama.o zi spune-i ca ai treaba, a doua zi la fel. Evita sa va mai vedeti. ochii nevazuti se uita pana la urma. Si daca iti gasesti alta fata, este si mai bine. Doar asa o vei uita. Eu iti urez multa bafta. Sunt fata, dar am trecut prin ce treci tu. Bafta

| angel09 a răspuns:

Buna! discuta sincer cu ea si spune-i ca inca mai are un loc special in inima ta si ca tie greu sa o auzi vorbind despre iubitul ei. Daca intr-adevar e o prietena buna te va intelege...Viata e prea scurta pentru regrete si suferinta, discuta cu ea.bafta!

| Marius1092 a răspuns (pentru angel09):

Prea mare dreptate are angel. "Viata e prea scurta pentru regrete si suferinta". Daca ei nu ii pasa ca suferi din cauza ei, tie de ce iti pasa atat de ea? O iubesti, inteleg, dar gandeste-te si la tine... Ca ea nu o prea face.

| djraresdj a răspuns:

Pai daca a spus ca vrea sa stearga tot cu buretele, asta inseamna ca inca tine la tine, ai putea sa o inviti intr-o zi la o cafea sa vorbiti problema, sa-i spui ca ti la ea (adica sa-i spui tot ce ai simtit, sa-i spui adevarul) etc.
Sper ca te-am ajutat, si bafta, sper sa va impacati!
Funda happy?

| gestfacoff a răspuns:

Pai incearca sa-ti gasesti o alta fatabatting eyelashes un mod foarte bun de a uita pe cineva este cu ajutorul altcuiva [ nu ma refer la amici neaparat]!

| jupiterestru a răspuns:

Tu esti cel mai bun prieten al fetelor, dar din pacate doar atat, trist. Lasa amice ca o sa-ti gasesti tu o fata care sa te iubeasca, e vorba aia "Ce-i al tau, e pus deoparte"

| darckprince a răspuns:

Incearca sa-ti gasesti alta prietena si sa nu mai stai cu gandu la acea fata.