In primul rand iti spun ca n-am inteles de ce v-ati despartit voi.
Apoi, in mod normal, doua persoane care au avut o relatie nu se fac direct amici, uneori trec ani pana lasa tot ce a fost intre ei in spate si atunci pot sa mai fie amici, uneori nu pot sa devina amici niciodata. Macar vreme de vreo doua luni incearca sa nu te mai intalnesti de loc cu ea.
Trei, cui pe cui se scoate, gaseste-ti alta prietena.
Cel mai bine ar fi sa-i spui cat mai sincer ceea ce simti, asa cum ne-ai spus si noua. Poate cu timpul o vei accepta doar ca prietena, important e si cum se comporta ea, pentru ca sunt multe (nu stiu cum sa le clasific) care se dau pe langa tine, te vrajesc, patrund pana in cele mai intunecate unghiere ale sufletului tau ca apoi sa spuna ca nu sunt pregatite si ca de fapt nu vor decat ceva simplu. Daca e o astfel de fata, cel mai bine ar fi sa pui punct, se va folosi de tine doar ca sa se simta ea in centrul atentiei! Daca va fi desteapta, va stii ce e de facut sa nu mai suferi atat.
Eu zic sa te retragi de linga ea putin kite putin, pentru ca in asa fel suferii si tu si ea.
Stai pe langa ea.
Incearca s-o asculti desi doare.
Poti fi pe faza astfel cand va intrerupe relatia, si poate mai aveti sanse.
Intre timp, incearca sa te cuplezi si tu cu altcineva.
Ranile se inchid in timp.
Si uneori cui pe cui se scoate.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa-i spui ce te doare.Fii deschis, si nu te lasa ranit de dragul ei.E adevarat ca un prieten face orice pentru cei care ii sunt aproape, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te neglijezi pe tine. Vorbeste cu ea si spune-i ca unele subiecte cum ar fi iubitul ei nu-ti fac bine si ca ar fi mai recomandabil sa nu mai vorbeasca cu tine despre el.Incearca pentru un timp sa stai departe deea pentru a-ti inchide ranile lasate de iubirea ce-a fost intre voi.Cam atat stiu eu. Succes, poate reusesti satreci peste:*
NiculaiMarianTraian întreabă: