| KsKamikaze97 a întrebat:

Salutare
Trec printr-o perioada foarte grea acum pentru că nu am pe nimeni langa mine și persoanele pe care le iubescă rănesc. Săptămâna asta am visat 2 persoane, pe lângă un vis urat, un coșmar. Începând cu fetele, sa le numim. Alexandra și Maria. Prima dată am visat-o pe Alexandra cum stăteam la mătușa-mea in bloc și îi pusesem mâna stângă pe față, pe obraz și o sărutasem. Pe Maria am visat-o seara asta, eram într-o locuință pe care n-am mai văzut o vreodată dar, locul in care se întâmplă acțiunea era în fața unei oglinzi sprijinite de pământ și de un perete puțin mai mare decât oglinda, eu ținând-o în brațe pe tipa aia. In realitate Maria are iubit.
Seara asta am visat cum o trupa de militari, un grupuleț aveau ordin să descopere ce se întâmplă pe un hol dintr-un spital deoarece acțiunea se întâmplă într-un spital. In fiecare zi mergeau cate un soldat pe acel hol și se întorcea ba fara un picior, ba fara mâini. etc. De fiecare data când un soldat murea mie in vis imi apărea un ochi care de cate ori îl vedeam mă speriam de moarte. La finalul visului un detectiv vine și scoate soldații de acolo spunând că cerceta locul și ca ii va scoate de acolo chiar acum.
Va rog, cine mă poate ajuta, ce înseamnă toate lucrurile astea? Nu știu dacă coșmarul are legătură cu toate astea dar visele cu fetele. eu cred că da.

Răspuns Câştigător
| Allemando a răspuns:

Salve!
Nu am citit toată povestea, scuze. Totuși, când vine vorba de vise, un lucru e sigur. NU ÎNSEAMNĂ NIMIC! Visele sunt o distorsionare a realității, o creație și o plăsmuire a creierului tău, care combină mai multe amintiri pentru a crea visele. Dacă te-ai gândit în timpul zilei la o capră sau la o piatră s-ar putea, și e foarte posibil să le visezi. Acum cu războiul, te-ai gândit, probabil, la militari și la lupte. Creierul a combinat gândurile astea cu amintirile despre Maria și despre Alexandra. Deci nu înseamnă nimic, visele nu-ți dezvăluie nimic.
Sper că ți-am fost de folos!

5 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Nu îți face griji in privința viselor.Visele sunt determinate în mare măsură de ceea ce gândești sau de starea ta pe moment.
Bine daca te culci la ore mai târzii intodeauna ai vise mai urâte.

| 1997onur a răspuns:

Cine știe ce înseamnă visul bro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste prostii, in primul rind nu doar tu nu ai pe nimeni mai suntem, si poate ca unii suntem mai mari ca varsta decat tine, dar asta este viata, iar referitor la visele care le ai avut nu inseamna nimic, le ai visat pe aceste fete deoarece te gîndesti tot timpul la ele si la situatia ta ca esti singur, ce varsta ai? Ca sa i ti faci o prietena trebuie si sa arati bine sa stii sa vorbesti cu ele, sa ai bani sa o scoti in oras, altfel daca nu ai nimic din toate acestea clar ca esti si vei ramîne singur toata viata.

| Maraa345 a răspuns:

Iti faci griji degeaba, nu inseamna nimic.

| KsKamikaze97 explică (pentru Maraa345):

Eu zic că visele cu acele tipe au o legătură dar ăla cu soldații nu cred. totuși visele cu maria și Alexandra s au întâmplat în aceași săptămână.