Salve!
Nu am citit toată povestea, scuze. Totuși, când vine vorba de vise, un lucru e sigur. NU ÎNSEAMNĂ NIMIC! Visele sunt o distorsionare a realității, o creație și o plăsmuire a creierului tău, care combină mai multe amintiri pentru a crea visele. Dacă te-ai gândit în timpul zilei la o capră sau la o piatră s-ar putea, și e foarte posibil să le visezi. Acum cu războiul, te-ai gândit, probabil, la militari și la lupte. Creierul a combinat gândurile astea cu amintirile despre Maria și despre Alexandra. Deci nu înseamnă nimic, visele nu-ți dezvăluie nimic.
Sper că ți-am fost de folos!
Nu îți face griji in privința viselor.Visele sunt determinate în mare măsură de ceea ce gândești sau de starea ta pe moment.
Bine daca te culci la ore mai târzii intodeauna ai vise mai urâte.
Niste prostii, in primul rind nu doar tu nu ai pe nimeni mai suntem, si poate ca unii suntem mai mari ca varsta decat tine, dar asta este viata, iar referitor la visele care le ai avut nu inseamna nimic, le ai visat pe aceste fete deoarece te gîndesti tot timpul la ele si la situatia ta ca esti singur, ce varsta ai? Ca sa i ti faci o prietena trebuie si sa arati bine sa stii sa vorbesti cu ele, sa ai bani sa o scoti in oras, altfel daca nu ai nimic din toate acestea clar ca esti si vei ramîne singur toata viata.
Eu zic că visele cu acele tipe au o legătură dar ăla cu soldații nu cred. totuși visele cu maria și Alexandra s au întâmplat în aceași săptămână.
anonim_4396 întreabă:
00Andreea008 întreabă: