| Cristi_3033 a întrebat:

Salutare tutoror! Prin scoala se tin multe fete dupa mine.si am fost cu multe fete, dar am descoperit o fata care imi place foarte mult, problema este ca este mai mica este doar clasa a 5 a. Am vorbit cu ea, i-am cerut id-ul de YM
mi l-a dat dar nu intra mai deloc. Unii prieteni imi spun ca a spus ca ma place, altii imi spun ca nu vrea sa fie cu mine ca e prea mica, altii spun ca il place pe altu.Nici eu nu mai stiu ce sa cred.Important e ca atunci cand ma vede se uita lung la mine si imi zambeste pentru cateva secunde. Fata e cam rusinoasa, cum as putea sa o cuceresc rapid, avand in vedere varsta? P. S eu sunt clasa a 7 a!

Răspuns Câştigător
| Deutsuuu a răspuns:

Daca iti place de ea nu conteaza varsta! Lasa ce zic altii fa ce`ti zice inima! Incearca s`o abordezi sa comunici cu ea sa-i zambesti sa `i faci cu ochiu si daca te imprietenesti cu ea. poti s-o intrebi mai usor apoi daca ii place sau nu de tine! P.S: Cred ca te place din moment ce iti zambeste...winking lung.Succes!

3 răspunsuri:
| ĄŇÐİ a răspuns:

Buna.Cel mai bine e sa fi direct si sa-i spui ce simti pentru ea.Si daca ca te place asta doar tu poti afle intreband-o. Daca nu te place mai sunt multe fete.Si daca o iubesti si te iubeste varsta nu conteaza si chiar daca altii au de comentat nu trebui sa-i bagati in seamna.Succes! happy

| Cristi_3033 explică:

Am uitam sa mentionez :1) nu sunt singuru caruia ii place de ea
2)Cand i-am spus odata sa intre pe mess s-a uitat cam ciudat la mine!

| Jack_6695 a răspuns:

O cutie de bomboane si o dai gatawinking