Iii :X n`ai dat funda inca.asta e bine ca imi dai mie stii ca t iubesc . glumeam. Deci din cate am citit va iubiti voi 2 pai daca va iubiti; va intelegeti bine si va simtiti bine unu` in preajma celuilalt spune`i sa`si lase prietenul. daca zice ca nu poate. e cam ciudat. Si eu am fosst in postura asta.am stat cu iubitu` 8 luni si stateam si cu altu...am stat 7 luni cu "amantu`" deci! daaca nu`si lasa prietenul e aiurea ptc.iti sp tie chestiile pe care i le spune lui.mege de la unu` la altu`. najpa. convinge`o. sau pune`o sa aleaga intre tine si el.sigur o sa te aleaga pe tine. din ce am citit mai sus va iubiti mult Si mai spune`i ca nu iti place sa fii "amant". daca o iubesti o vrei doar pentru tine.nu sa o imparti cu altul.si ai grija cum vorbesti cu ea.ptc nici ei nu ii e usor sa se plimbe de la unu` la altu` sa retina tot ce face si cu celalalt si cu tine... Fundita?
Da este posibila dragoste la 2 barbati.insa nu e bine pentru ea.chiar daca ea e de vina pentru asta, totusi ei ii e cel mai greu.ar trebui sa discuti cu ea, sa-i explici ca nu iti convine statutul de "amant" si ca sti ca nu ii e usor, dar nici tie nu iti pica bine cand sti ca e cu ala. daca tine mult la tine, atunci sa faca o alegere intre tine si ala.ca iti pare rau ca o pui in aceasta situatie, dar e un inconvenient pentru amandoi.
Insemna ca pe unul din voi 2 va tine backup in caz de o paraseste celalalt te tine pe tine sau vice versa.
Daca te iubeste pe tine mai mult ca pe ala de ce nu te alege pe tine.
Iti dai seama in ce fel de relatie te-ai bagat.
poate simte ceva pentru fiecare din voi ma refer la tine si la ala dar va trebui intr-un final sa aleaga dar dupa parerea mea pe unul din voi va tine "backup" sau ceva de genu "system restore"
Poate ca tu ai esti doar o companie buna acum depinde de sentimentele ce le are fata de tine.
Sa inteleg ca va sarutati, etc etc iesiti l suc iti spune" te iubesc" wtf pai eu cred ca sunteti impreuna ma rog un fel de amant cum ai zis si tu. Incearca sa ai o discutie mai serioasa cu ea si rezolvati totul.
Oh,pot sa zic multe, eu am intra opta cu 3...nu e bine deloc pentru ea.dar celalt stie ca are pe altcine adica pe tine? ei bine daca stie o pui sa aleaga pentru ca o dragoste adevarata este atunci cand va iubiti si VA AVETI UNUL PE ALTUL, nu va aveti 111 pe 345 , iar daca nu stie faci la el ca si mai sus doar ca daca nu alege trebuie sa aveti mare grija de relatia vostra.sa dam un exemplu: el afla(daca nu stia) ca are gagicata pe tine si se pot intampla 6 lucruri: 1. o bate si o pune sa aleaga; 2.o bate si se desparte de ea; 3.se desparte de ea fara sa ii zica nimic; 4. o pune sa aleaga si sa nu ii faca nimic; 5.nu ii face nimic si ii convine si ramane impreuna cu ea in timp ce stai tu cu ea; 6.se ia de tine si poate doamne feri, iti face ceva, dar o poate bate si pe ia si pe tine...IMI DAI FUNDA TE ROG?
Bananacantareata87 întreabă: