Cu tot respectul dar nu cred ca site-ul asta e cel mai potrivit pentru asemenea intrebari legate de casnicie deoarece aici gasesti doar copii de 12-18 ani si sper ca nu te astepti la raspunsuri serioase
Chiar daca am 12 ani si nu ma pricep, nu incerca sa o schimbi, fiecare om se schimba daca vrea sau nu, nu este obligat sa faca ce vrea alte persoane. Si felicitari pentru cei 2 copii si multa sanatate.
Pai u vrei numai prostii si un gandesti, ea nu vreau prostii si e desteapta. Vezi? E simplu
Cel mai bine ar fi sa vorbiti cu un consultant de planning familial...sau cu un psiholog...parerea mea
E putin aiurea cum dupa 14 ani de casatorie si 2 copii sa fie inca pudica nu ii vad rostul ...si cei 2 copii ti-am facut tot cu lumina stinsa ? OOO Doamne am doar 20 de ani dar ...nu cred chestia asta totusi sa fi pudic dupa 14 ani de casnicie e penibil
Adica nu se simte comfortabil cand este privita de cineva find dezbracata. Eu zic totusi sa incerci sa vorbesti cu sotia ta si sa o faci sa inteleaga ca devine prea banal si plictisitor instalandu-se monotonia. Spune-i ca nu esti multumit cu ce se intampla.
cristina_9394 întreabă: