Pff, normal ca da! Dar nu cauta in clasa, ca nu o sa iasa niciodata bine o rel "la locul de munca"... Sunt sigura ca asteapta sa faci tu primul pas. Si app, daca nu eram maritata deja, te as fii "adoptat" eu ca iubit (20 ani)
Amice, nu e vorba de aspectul fizic, ci de atitudinea ta. Incearca sa fii mai comunicativ, deschis, sa inveti sa abordezi si sa despici subiecte, sa fii sociabil si-n primul rand educat.
Referitor la cum arati, daca erai gras sau nu stiu mai cum intelegeam sa zici ca "o sa pot avea si eu o prietena?"dar la cum arati e chiar absurd sa te gandesti asa.Nu inteleg de ce iti faci probleme.Probabil ele asteapta sa faci tu primul pas.
Din cate am inteles astepti ca fetele sa faca primul pas. Nu stiu daca ai prea multe sanse asa. Cert este ca pentru o sansa mai mare de a fi un "da" este sa incerci sa te apropii de o fata... sa capete incredere in tine, sa o scoti undeva si sa ii spui ceea ce simti. Dar totodata sa fi si putin discret. Nu ii zici asa in fata te iubesc imi place de tine sau hai sa ne combinam