Esti de admirat ca tii atat de mult la ea! Ce sa fie cu voi? din cate se pare si ea tinea la tine.Dar poate sa se fi plictisit, in ziua de azi se intampla asa frecvent, ca pana si in casnicii auzi ca se despart din vina plictisului.Ce-i drept in majoritatea cazurilor, barbatii se plictiseste.
In fine este posibil sa nu fi fost compatibili (credea ea probabil la mentalitate).
S-ar putea sa se intoarca totusi pe viitor.Depinde cat timp a trecut.
Esti foarte naiv dar probabil ca amandoi sunteti neoprotestanti? In fine, cred ca ar putea fi influentata de parintii ei. Dar ce discutii aveti voi doi? Ce vorbe urate?
Eu cred ca din moment ce ti-a spus vorbe urate cred ca ai facut o mare prostie sa te uiti dupa ea. Sunteti copii mici care nici nu stiti ce inseamna ca cineva sa te iubeasca sau sa fi iubt de cineva.
Idiot idiot idiot! cum dracu sa lasi tot ce ai muncit in tara aia pentru jegoasa ordinara de javra imputita si handicapata inacapabila imputit jegoasa oridnara javra imputita aia? nu imi vine sa cred, cum dracul ai crezut ca aia te asteapta? cum dracu sa faci planuri de la varsta as afrageda! dao dracu de catea imputita, nu pot sa cred ca te-ai umilit si ti=ai aruncat viitorul la gunoi din cauza unei jegoase ordinareeeee javra dracul
Vorba aia, cum ai crescut-o, asa o ai . Cred ca i s-a cam urcat democratia la cap si e timpul sa cobori militaria din pod. Arata-i ca poti fi si tu indiferent si daca chiar nu se va schimba inseamna ca nu a fost sa fie :* Good luck.
Intre timp se pare ca lucrurile incep sa intre pe fagasul normal va multumesc tuturor pentru pareri