| EmoGirl11 a întrebat:

Salutare tuturor! Am și eu o nelămurire. De fapt, e mai mult o frustrare. Nu pot sa înțeleg cum de oameni care nu au nimic în comun pot sa fie împreună. Iar aici ma refer în deosebi la rockerii/metalistii care sunt împreună cu pitipoance sau fete care nu au pic de creier. Îmi poate explica și mie cineva ce naiba se întâmplă? De ce de exemplu un rocker sa aleagă o tipa inteligenta și care sa aibăinterese comune cu el?

Răspuns Câştigător
| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Abia așteptam sa citesc răspunsurile cu "Opusurile se atrag"
Daca doua persoane au totul in comun sunt împreună că au totul în comun! Daca nu au nimic în comun sunt împreună pentru ca opusurile se atrag!
Nimic mai greșit.
De fiecare data se găsește ceva in comun. Chiar si intre persoane inteligente care sunt alături de persoane mai puțin inteligente. Poate ce au in comun nu este la nivel comunicativ. Poate au ceva in comun din punct de vedere sexual.
Dar pentru ca de fapt tu întrebi:
"De ce tipul de care mie imi place si e asa de inteligent si draguț asa cum sunt si eu, a ales-o pe proasta aia?"
Daca asta este întrebarea ta de fapt, răspunsul e simplu.
Pentru ca p*** nu știe carte!
Daca este adevărat ca nu au mare lucru in comun, chiar si lucrurile de care nu sti ca sunt in comun intre ei, nu vor fi destul pentru a fi o relație de durata.
Iar dacă durează, înseamnă că nu vrei tu sa vezi cate au în comun de fapt.
De exemplu poate ea nu e atât de proasta sau el nu e atât de inteligentwinking (Sau poate ambele)

6 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Pentru ca opusele se atrag oricat am nega asta si ne`o spune chiar si Legea atractiei universale a lui Newton.Slab cu gras, destept cu prost. Daca ar fi egalitate de multe ori unul din parteneri va fi frustrat, poate nu imediat sau nu evident, dar se va intampla asta la un moment dat happy. Daca avem un lacat si o cheie, iar cheia ar fi cat lacatul nu am putea sa deschidem in veci usa nu?

A si da, in caz ca ai vazut multe cupluri care nu sunt opuse din vreun punct de vedere evident.Este acel mic lucru care se numeste compromis, greu inteles de multa lume si care apare doar la un nivel intelectual superior laughing

| octa2021 a răspuns:

Si eu gandesc la fel ca si tine ca si tine, multe persoane lasa sa decurga totul de la sine, si noi care ne gandim sa fie totul bine si perfect iesim in pierdere.

| ShaOfHatred a răspuns:

Fizica are raspunsul: Opusele se atrag.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar cand s-a stabilit ca rockerii/metalistii ar fi niste eminente? Sa-ti spargi sticle in cap si sa pleci la vanatoare de broaste pe care urmeaza sa le mananci nu sunt chiar dovezi ale inteligentei. Cum nici sa catalaghezi IQ-ul oamenilor dupa muzica pe care o asculta nu e o dovada a inteligentei...

| Drimmero a răspuns:

Pentru ca sunt tot oameni, rockerii/metalistii sunt mai presus de exemplu decat unul care asculta manele? Sunt oameni si de-o parte si de alta. Eu ii vad pe toti oameni indiferent de muzica pe care o ascult, trebuie sa fii chiar deviat sa te iei de un om pentru genul muzical pe care-l asculta, asta nu are de-a face cu inteligenta sau cu caracterul lui.Cum zic si alti useri, extremele se atrag!

| dudumananamaria99 a răspuns:

Dar muzica este principalul punct comun. Se poate ca un rocker sa fie cu o manelsita avand alte lucruri in comun in afara de muzica. Precum activitatile din timpul liber, filme, etc. Si ce-ai vrea? Ca un metalist sa se uite la o emopizda ca tine?