Sunt curios cum te numesti si cati ani ai... te rog! Este foarte important asa ca nu minti deloc! Ca sa stiu cum s tratez problema!
Si tie iti place sa fi comandata asa? da u esti sclav? ce *** nu iti cauti un tip de treaba sau tie iti place asa? auzi u,,, dar daca te-ar mai si bate tot ai sta cu el?
Draga andreea incearca sa te imprietenesti cu vechile prietene spune-le ce ti se intampla mereu este mai usor cand este un prieten langa tine. incearca sa te impui. spune-i ca si tu ai dreptu sa iesi cu prietenele tale cum iese si el cu prietenii lui. o iubire nu este mai importanta decat o prietenie NU UITA ASTA! Te inteleg ca esti obisnuita cu el si ca il iubesti. da te-ai gandit el te iubeste pe tine? ceea ce face el cu tine se poate numi iubire? Ai grija ce faci bafta!
Draga andreea incearca sa te imprietenesti cu vechile prietene spune-le ce ti se intampla mereu este mai usor cand este un prieten langa tine. incearca sa te impui. spunei ca si tu ai dreptu sa iesi cu prietenele tale cum iese si el cu prietenii lui. o iubire nu este mai importanta decat o prietenie NU UITA ASTA! Te inteleg ca esti obisnuita cu el si ca il iubesti. da te-ai gandit el te iubeste pe tine? ceea ce face el cu tine se poate numi iubire? Ai grija ce faci bafta!
Esti destul de mare incat sa suporti si finalul relatiei.
Daca ai stat atata timp langa el si ai suferit merita sa renunti la el fara sa te mai gandesti la consecinte!
Ai putea sa-i intanzi mai intai o cursa nu stiu cum ar fi sa-i dai unei fete id-ul lui si apoi sa tii legatura cu fata si sa iti spuna daca ii face curte sau daca vor sa se intalneasca si,, intamplator,, o sa fii si tu acolo vezi tu cum reusesti sa iesi din casa pentru ca am citit ca nu prea iesi din casa, dupa apari si tu pe acolo si incepi sa inprovizezi... daca nu merge asta contacteaza-ma (stefidiana)id-ul meu...pa pa
Buna andreea, am fost si eu in situatia ta, dar am avut puterea sa renunt la acea relatie. problema nu e la tine, e la el, si crede-ma ca are probleme grave in aceasta privinta si i-ar prinde bine un psiholog. cat despre tine, nu trebuie sa te temi. fii sigura ca va incerca cu orice pret sa te manipuleze, sa te faca sa te intorci la el. fii tare, meriti mai mult de atat si nimeni nu merita sa fie tratat asa. este si vina ta pe de-o parte, pentru ca i-ai permis lucrurile astea de la inceput, dar te inteleg pentru ca am trecut si eu prin situatia asta si stiu cum e.
ai impresia ca te inseala? nu e doar o impresie, e realitate pentru ca hotul de hot se teme.
nu mai esti in stare sa traiesti fara el? nu cred iti convine nici situatia in care te afli acum. baieti mai sunt, lumea nu se termina cu el. vei gasi pe altcineva si iti vei aminti de el cu sentimente de compasiune.
iti urez mult noroc, si daca vrei sa mai vorbim imi poti lasa un mesaj. te pup, si ai grija de tine.
beausingurlamasamea întreabă: