Nu ai facut nicio prostie, din cauza ei s-a intamplat asta. Putea sa iti spuna ca e obosita, ca sa nu te ganesti la toate prostiile. Cere-ti scuze, si spune-i de ce ai plecat. Nu prea are motiv sa se supere, partial, a fost vina ei.
Mi-am cerut si scuze si iertare, dar o zis sa nu mai fac asta si sa o las balta Ea e genul ala de fata care desii te iubeste e prea orgolioasa sa vina dupa tine daca pleci, i-am spus exact toate motivele mele pentru care am facut chestia asta dar la fiecare motiv care il spuneam ea imi intorcea raspunsul
Cam exagereaza, orgoliul nu are ce cauta in cearta asta..Las-o putin timp in pace, sa se gandeasca mai bine. Sincer, ii dai prea multa atentie, si se poate sa si-o ia in cap.
Trebuie sa va intalniti si sa vorbiti serios pe tema asta! Daca va iubiti sunt sigur ca o sa gasiti o cale de mijloc si o sa va impacati!
PS Trebuie doar discutat atunci cand intervine ceva in relatie, nu sa va suparati si sa incepeti cu orgolii inutile!
Multumesc pentru sfat, ai dreptate in legatura cu orgoliul este foarte mare si la mine si la ea. Problema e ca nu vrea sa ma vada momentan, iar eu am inima ca un purice acum, simt ca daca nu rezolv problema in cel mai scurt timp o sa se termine relatia. Eu chiar o iubesc si nu mai vreau din nou o inima franta...
Nu te invinovati pentru ca nu este vina ta, chiar daca ii era rau putea sa iti spuna asta, nu trebuia sa te evite, incearca sa vorbesti cu ea si sa iti spuna cu subiect si predicat ce o deranjeaza in privinta voastra si daca te mai iubeste si vrea sa continuati relatia.Comunicarea trebuie sa fie primul pas in relatia voastra.
Nu ai facut nici o greseala. daca era obosita iti spunea, nu se retragea. cel mai probabil cauta asta si cand ai plecat, in loc sa te opreasca si sa-ti vorbeasca (cum era normal) te-a lasat sa pleci ca sa aiba motiv sa faca asta
Cand am plecat ea a venit la usa si m-a intrebat ce am, iar eu am intrebat-o la fel pe ea ca ce are si de ce se poarta asa, iar ea tot asa zicea ca nu are nimic, i-am zis ca nu is prost si ca o cunosc de mult si stiu cand are ceva. Pur si simplu aveam lacrimi in ochi, nu stiu de ce, probabil din cauza ca o iubesc, si nu am mai putut ramane cu ea in usa sa vorbim, am pupato pe obraz si am zis sa aiba grija de ea si am plecat cu capul in pamant... poate aici am gresit eu.
Nu e nimic gresit. tuturor ne e rau sau suntem obositi. nu cred ca ne apucam sa ne purtam urat cu lumea din jur, in special daca am tine la o persoana anume. sa nu zic de iubit. daca era oboseala, in loc ca acum sa te ignore, si-ar fi cerut scuze ca s-a purtat urat
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: