Nu conteaza distanta. Mai petreceti timp impreuna ca nu mai e foarte mult si va veti putea vedea zilnic. Poate planul vostru de a pleca la faculate in Bucuresti va merge, probabil. Dar daca tot ati rezistat 2 ani o sa mai puteti astepta inca 2 ani... Sau tu cada iti iei carnet si o sa poti conduce o poti vizita in weekend, daca nu esti ocupat si atunci. :l
Din pacate trebuie sa ne obisnuim si cu iubiri ireale. Sunt momente in care omul trebuie sa-si demonstreze lui in primul rand, ca poate si gandi pentru ca are cu ce. Eu inteleg ca "artistii" sunt cu capul in nori, dar... la tine e altceva.
Da, sunt cu capul in nori si daca-ti spun ca eu cant la chitara, iti afirma mai tare ceea ce ai spus. Mereu mi se spune ca sunt ametit. Dar aici nu e vorba de faptul ca sunt ametit sau visator.
Buna!
Dragostea nu stie ce este aia distanta.Cred ca sunteti unul pentru celalalt si merita sa continuati lupta cu distanta.Ai spus ca fata doreste sa isi inceapa viata sexuala...presun ca este mai mica decat tine si cred ca este mai bine pentru ea din pct de vedere mental si fizic daca isi incepe viata sexuala dupa 17-18 ani. Aveti incredere in voi si in ceea ce simtiti deoarece dragostea este un sentiment pur si frumos.
O zi buna!
Face si ea 17 de curand. Da, e un sentiment pur, frumos, dar uite ca devine dureros deoarece intre noi a intervenit distanta inca de la inceput.
Sa inteleg ca ai indoieli cu privire la ideea de a va continua relatia?
Hei
Pana acum2 zile si eu ma aflam cam in aceeasi situatie ca tine.Prietenul meu e tot la vreo 400+ km ..sau fostul..ma rog.Am avut o relatie de aproape 3 ani dar in ultimul timp ne-am tot cerat si impacat si vinovatul principal e distanta...
O relatie la distanta e foarte greu de intretinut dar daca chiar va iubiti merita sa luptati pentru ea.Analizeaza bine situatia si daca vezi relatia buna si in viitor atunci continua daca nu mai bine te retragi acum pentru ca mai tarziu e mult mai geru. Daca inca nu esti sigur de chestia cu viata sexuala spune-i sa mai astepte un timp pana vei fi sigur ca e ok.
Secretul unei relatii la distanta este increderea asa ca aveti grija, daca unul calca stramb dupa e greu sa recapeti increderea avand in vedere distanta. Daca nu vrei sa suferi o relatie la distanta trebuie analizata bine si rational inca de la inceput, pentru ca e bine sa stii daca merita sa suporti toate sentimentele de dor, tristetze etc. cel putin pentru o perioada de timp.
:* succes!
Dar nu suntem impreuna. Nu consideram ca asta e o relatie. Intre timp si eu, si ea am am avut relatii, etc.
KatiMe27 întreabă: