| Costis3x69 a întrebat:

Salutare tuturor, am o întrebare, de ce fetele se îmbracă provocator, iar în caz de ceva tot noi bărbații cădem de vină? De ce adică dacă un bărbat se îmbracă provocator e dezastru, televiziune, scandal etc voi ce credeți?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa te îmbraci intr-un fel e o chestie. Sa agresezi sexual o persoana e cu totul alta chestie.

| Violleta2022 a răspuns:

Generalizarea ta este total prosteasca si incorecta, fiindca provocator se imbraca doar alea care vor sa agate, nu TOATE fetele.
Cele disperate car nu au prea mult creier se imbraca atragator ca sa ai ba succes la barbati. Cele inteluigente nu au nevoie sas-i arate sanii sau pasarica ca sa agate, ca nu targheteaza cocalari si olani, ci tot barbati inteligenti care nu s-ar puita la alea dezbracate ci la fete serioase si inteligente.
Cum naiba vezi tu peste tot fete imbracate provocator si nu vzi pe majoritatea, imbracate decent si nromal?
Fiindca te uiti numai dupa cele dezbracate!

| dullcat a răspuns:

Buna.Fiecare se imbraca cum doreste.Esti liber sa intorci capul daca nu iti convine, dar nu esti liber sa atingi sau sa abuzezi din punct de vedere sexual. Apoi, media mereu va stoarce acest subiect indiferent de sexul sau genul persoanelor implicate.Vezi de exemplu cum la fiecare inceput de an sunt sexualizate elevele in articole online penibile.Despre baieti nu se spune la fel, desi unii poate poarta blugi mult prea stramti si asa mai departe.

| johnnny123 a răspuns:

"de ce fetele se îmbracă provocator, iar în caz de ceva tot noi bărbații cădem de vină?"

Definește "în caz de ceva". Vrei cumva să spui că dacă o fată îmbrăcată atrăgător este agresată, atunci nu e vina agresorului ci a victimei?

| Hyperion7 a răspuns:

Atât fetele,cât și bărbații au dreptul să se îmbrace cum vor, mă rog, macar in limita bunului simt că nu e ok sa vedem ce știm cu toții că nu ar trebui sa se vada.
Pai evident că tot bărbatul este vinovatul că el nu știe să își controleze instinctul de primată. Adica nu pui mana pe fundul uneia, asta e clar sau poți să o pui, dar nu o sa îți placă ce o sa urmeze.
Eu nu am auzit de vreun dezastru că x s-a îmbrăcat provocator.Dă-mi un exemplubig grin

| Costis3x69 explică (pentru Hyperion7):

De exemplu barbarul care a dansat pe tocuri la români au talent adică era doar un dans LOL laughing laughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru Costis3x69):

Nah,lumea atât știe, atât face
...adică să judece.

| VoidEternal a răspuns:

Fetele se îmbracă cum se îmbracă. Bărbații și oamenii și în general nu mai sunt in cretacic, un reprezentant al rasei homo sapiens ar trebui să aibă pe lângă creierul reptilian care îți zice sa sari pe prada și o mică chestie numita autocontrol. Asta in caz că îți lipsește un alt atribut numit decență.

Când ai văzut tu scandal când un bărbat se îmbracă provocator? Sau cumva când zici provocator te referi sa fie îmbrăcat în aceleași haine ca o femeie? Caz în care chiar ți s-ar părea ciudat sa se uite lumea strâmb?