Este ceva normal.Este un lichid de lubrefiere.Organismul tau se pregateste de penetrare. Ejacularea vine mai tarziu.Se mai numeste si "lacrima fericirii"! Lichidul invizibil" este lichidul pre-ejaculator - din momentul erectiei penisul secreta un lichid mucoid, transparent, cu rol de lubrifiere (ca si vaginul, de altfel). Acest lichid pre-ejeculator are rol foarte bine determinat in timpul actului sexual : de lubrifiere. In felul acesta dispare posibilitatea de iritatie a penisului din cauza frecarii glandului (capul penisului) de preput si de peretii vaginului. Lichidul pre-ejaculator este o secretie si se stie ca in cazul existentei unei infectii cu transmitere sexuala se poate ca agentul patogen sa existe in secretii si sa fie transmis prin acestea.
Lichidul pre-ejaculator nu este sperma dar poate contine cativa spermatozoizi "rataciti" si daca au ajuns in vagin exista riscul unei sarcini.
Este absolut normal, mai ales daca esti la o varsta frageda si la inceputul vieti tale sexuale.
Acest lichid se numeste lichid preejaculator si apare atunci cand te exciti. este ceva normal, stai linistit
Wow, la inceput mi-a fost jena sa apelez la astfel de site-uri dar, am ramas uimit de promptitudinea si punctualitatea raspunsurilor! Va multumesc frumos! Viata mea sexuala nu este la inceput dar nu ma pot lauda cu o activitate prea sporita ba din contra foarte foarte scazuta! O seara buna tuturor!