| AnubisGod a întrebat:

Salutare tuturor!
Am o nelămurire în legătură cu prietena mea...
Sa va fac o idee, ma cunosc cu ea de câteva luni, dar suntem împreună doar de 2 săptămâni, vorbim încontinuu zi de zi, suntem neschimbati încă de când ne cunoaștem, adică, nu suntem niciunul mai rece, eu sunt o fire extrem de geloasă, iar relația noastră este despărțită de 30km deoarece nu suntem din același oraș, ne vedem cam de 3 ori pe spatamana, uneori îmi da motive sa cred ca nu sunt singurul cu care vorbește, dar și motive sa cred ca sunt singurul, sunt foarte confuz, cred ca nu sunt singurul pentru ca se culca foarte devreme seara, își oprește internetul foarte des, da prima mesaje rar, dar îmi da și motive sa cred ca ma iubește enorm de mult și sunt singurul cu care vorbește deoarece îmi scrie romane de dragoste. Gen, ma suna, când ne vedem efectiv suntem lipiți unul de celălalt, ne spunem complimente, story pe insta, la bio ca suntem împreună, iar după doar doua săptămâni a acceptat sa vina la mine acasă și sa petrecem o noapte împreună (am făcut și sex), nu am dormit toată noaptea deoarece știam amândoi ca nu se va mai întâmpla prea curând, părinții ei sunt mai exigenți și nu poate pleca mereu din oraș sa vina la mine și nici eu nu ma pot duce la ea, dar datorita geloziei am impresia ca în tot timpul în care nu vorbim ea vorbește cu altcineva(ma înșela), bănuiesc ca e doar din cauza sentimentului de gelozie. Sa va faceți o idee, eu când am cunoscut-o era o fata mai depresiva, iar după ce am început sa ne cunoaștem și-a revenit, revenind la seara aceea când am făcut sex, efectiv ce mi s-a întâmplat cu ea nu am mai pățit cu nici o fata, bănuiesc ca din cauza emoțiilor penisul meu nu mai avea erecție, gen, înainte sa începem, eram în extaz, iar când sa începem efectiv nu am mai avut erecție... Acum aștept ceva sfaturi și de la voi, eu o iubesc enorm de mult, este o fata simpla, o fata care m-a învățat ce e iubirea adevărată, deoarece eu aveam doar aventuri, doar fete materialiste și fitoase... Orice sfat e bine venit, o seara frumoasa tuturor!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Daca ai o probelma cu gelozia nu va fi ușor să o gestionezi

Că sa îți pui semne de întrebare e necesar să ai mai multe motive sau cel puțin unul foarte bine întemeia

Depinde foarte mult și cum va înțelegeți, cum funcționează comunicarea la voi

Daca puteți să dați dovadă de empatie și să că puneți unul în locul celuilalt

Și eu inca mai am această problema cu încrederea și am o realtie de o lună, se comportă ciudat e destul de instabilă, se răspândește des cu multe lucruri in general

Ce putem face noi este sa încercăm să nu ne mai atașăm, să înțelegem că dacă se întâmplă să ne înșele vom simți clar și se va vedea clar

Să fim atenți, dar sa nu exageram fiind în gardă ca și cum nu ne punem probelma ca e posibil ci când se va întâmpla, asta e prea mult și e o probelma la noi

Mult succes!

| AnubisGod explică (pentru anonim_4396):

Apreciez răspunsul tău, mult succes și tie

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Eu cred ca te-a afectat faptul ca nu ai avut o prima noapte de sex reusita, asta pe langa faptul ca esti o fire geloasa (ceea ce nu e ok. Nu e sanatos pentru o relatie). Cred ca iti lipseste increderea in tine de fapt. Ai impresia ca vorbeste cu altul, ca o face cu altul, cum nu a putut sa o faca cu tine. Zic sa mai vorbesti cu ea, sa incepi sa o cunosti mai bine, sa ii inveti tabieturile, si o sa vezi daca are ceva de ascuns sau e doar problema la tine, cum cred eu. Faptul ca cineva isi opreste internetul nu inseamna ca e un semn ca inseala. Crezi ca nu se poate si cu netul deschis? Ori ca se culca devreme, din nou nu mi se pare ca are legatura cu inselatul.

| haileewatson a răspuns:

Sunteti impreuna de doar 2 saptamani si deja te-a invatat ce e iubirea adevarata?
Dupa poveste pare ca sunteti in liceu. Sfatul meu e sa nu mai fii asa gelos, daca nu ai motive intemeiate. Daca fata isi opreste netul nu inseamna ca te inseala. Poate o relatie la distanta nu e potrivita pentru tipul tau de personalitate si ai nevoie sa fii cu cineva din orasul tauwinking