| D3is a întrebat:

Salutare tuturor. Am o problema, sunt indragostit de o fata din liceu de aproape 2 ani si vorbesc cu ea din cand in cand cam la 1 sau 2 saptamani si vorbesc cam 30-40 de minute cu ea atunci.
Inafara de asta cam odata sau de cel mult 2 ori pe saptamana punem toti baietii din cartier bani sa cumparam de baut si cand ma imbat putin mai mult atunci am curajul sa ma duc in casa sa vorbeesc cu fata pe facebook si vorbesc normal ca orice om. Am invitato de 2 ori in oras dar atunci eram prea beat si am putut sa o invit odata in vara si odata prin octombrie si a acceptat si nu pare ca vrea o relatie prea curand.
Problema e ca mereu ma indragostesc de fete pe care nu le pot avea, am avut pana acum 3 prietene dar nu m-am indragostit prea tare de ele. Dar de asta din liceu m-am indragostit si noaptea o visez, daca nu pot fi cu ea macar dati-mi o idee ceva va rog cum sa uit de ea sau cum sa nu mai fiu indragostit e singura fata care e prietenoasa cu mine in prezent. Ajutati-ma va rog eu mult. Va rog eu fara sa faceti misto care a trecut prin asa ceva il rog sa imi dea niste sfaturi bune, dau fundita.

3 răspunsuri:
| motan444 a răspuns:

Prietene drag toti trecem prin asa ceva sfatul meu e sa o curtezi in continuare si nu la bautura ok.
scoate-o la film la cinema fa-o sa rada si mai lasa fraieri de pe scara blocului ca aia nu iti iua linba in gura ai timp de baut toata viata dar turturica asta isi va lua zborul daca nu actionezi curajul vine din sinea ta nu din bautura

| resemnat a răspuns:

Daca a spus ca nu vrea sa se implice in relatie prea curand, incearca s-o uiti. Fa ceea ce iti place, asculta muzica, mai bea o bere cu baietii, fa sport, du.te la sala etc.

Si cand va mai intalniti accidental, incearca s.o ignori!

Spor la treaba!

| D3is explică (pentru resemnat):

Nu am cum sa o uit frate, nu am cum. Am incercat nu merge sunt blesemat sa ma indragostesc rapid si ma indragostesc numai de fete pe care nu le pot avea, asta e un blestem pentru mine de ani de zile sunt asa si nu stiu de la ce mi se trage asta, nu mai stiu ce sa fac