| abc23 a întrebat:

Salutare tuturor! Am pus odata niste intrebari pe acest site, cu privire la o despartire si cum sa fac sa o recuceresc. Am primit foarte multe raspunsuri in care lumea imi spunea sa fiu indiferent, si asa am si facut. Ei bine, acest sfat a dat roade, fiind indiferent ceva timp, si iata ca acum ma cauta ea si incepe sa discute cu mine, si ca sa o fac sa vada ca nu prea imi pasa (desi mie imi pasa), nu-i mai dau pup pe mess, desi ea imi da. Am incercat sa intru' in subiecte legate de dragoste, si am observat ca si-ar dori sa fie cu mine din nou, si vrea sa ma tina langa ea, sa nu cumva sa ma uit eu la vreo alta fata. As vrea sa o mai tin asa in suspans, in indiferenta mai bine zis, ca sa moara dupa mine. Care este opinia voastra? Cum ar trebui sa procedez in continuare?

Răspuns Câştigător
| youmail a răspuns:

Spune-i tu acum ca vreti sa va intalniti la o cafea, un suc ceva citez: Pe teritoriu neutru, nici la tine, nici la ea.
Acolo intreab-o urmatoarele:
- tu ce vrei sa facem de aici inainte?
Cum vezi lucrurile?
Ce ti-ai dori in plus?
Ce ti-ai dori sa schimbi tu la tine?
Ce ti-ai dori sa schimb eu la mine?

Nu e bine sa o tii mult in suspans. e suficient.
Crede-ma o pierzi.
Actioneaza acum cat inca e interesata de tine. Ca se raceste.

Mult succes!
Nu uita sa ne spui cum a fost.

1 răspuns:
| Alex_1359 a răspuns:

La ce rost e sa o cuceresti?, fi serios coite, una e cand stai cu ea si nu de desparti doar va certati oleaca, si alta e cand stai despartit de ea si te impaci, o sa fie mai nasol cu ea decat farawinking fi si tu sincer cu tine, nu ai nevoie de ea, gasesteti pe alta smug