anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor! Am si eu o nelamurire si as vrea sa va intreb si pe voi. am facut sex xu prietenul meu dar el a introdus-o numai odata in vaginul meu, dar nu a apucat sa intre toata. deci intrebarea mea ar fi daca mai sunt virgina doarece eram in timpul menstruatiei si nu mi-am dat seama. m-a durut putin in momentul cand a intrat dar e posibil sa nu ma fi dezvirginat complet?

6 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Da, e posibil sa nu te fi dezvirginat complet, la unele fete himenul este atat de elastic incat se rupe complet abia dupa 3-4 acte sexuale si penisul introdus nu o data...
Dar menstruatia nu are legatura cu dezvirginarea prorpiu zisa, depinde si de varsta ta, cat de excitata ai fost, marimea penisului... Unor fete desi se dezvirgineaza nu le curge sange deloc si nici nu le doar f tare sau aproape deloc, altele le cure dar nu le doare sau invers... Corpul uman se difera de la persoana la persoana
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzz

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Aşa cum spunea şi Pisicutaaaa : "teoretic" NU mai eşti virgină!

Practic, e posibil ( dar în cazuri rare ) ca membrana himenală să nu se fi rupt complet şi atunci eşti "parţial" virgină...

Mai ales că erai la menstruaţie, nu şti dacă ţi-a curs sânge; apoi mai sunt cazuri rare când himenul este foarte elastic...

| Pisicutaaaa a răspuns:

Teoretic nu mai esti virgina odata ce ai avut contact sexual. Dar cum te referi tu la "virgina" s-ar putea sa nu mai fi daca te-a durut. Dar ti-a curs sange?

| Ekcstsy a răspuns (pentru Pisicutaaaa):

In sfarsit cineva care e de acord cu mine! Pentru lamuriri citeste ultima intrebare care am postat-o tongue

| LinaCatalina09 a răspuns:

Este foarte posibil ca nu s-a rupt virginitatea complet, ar trebui sa mai incerci fiindca nu trebuie sa lasi asa, poti avea problema la vagin, infectie )

| byianka a răspuns:

Si tu ce desteapta esti, tocmai in perioada menstruatiei...pff