In 6 luni de zile tu ai luat o pauza de la ea! Si te-ai obisnuit prea mult cu ea, daca ai iubit-o asa de mult si ai tinut la ea asa de mult tu nu ai mai acordat iubire nimanui, si acum ca te-ai despartit de ea poate vrei sa o inlocuiesti dar nu vei mai gasi nicio fata asa ca ea, Parerea mea e sa mai incerci pana gasesti persoana potrivita!
Da, flirtul este e etapa draguta, nu presupune angajament, daca te gandesti doar la aceasta etapa nu ai cum sa suferi. Pe de alta parte, nu toate fetele tradeaza...
Nu ai gasit inca persoana aceea care sa fie speciala si sa fie asa cum iti place. Stai linistit ca va veni intr-o zi si iti vei da seama ca asteptarea a meritat.
Hey. O sa mai reusesti. Poate ca tu inca te mai gandesti la ea. Poate ea era altfel, poate era mai greu de abordat si acum celelalte ti se par o joaca. Trebuie doar sa incerci sa o iei incet cu ele. Bafta :*
Ia o pauză de la fete, adună-te şi când vei simții momentul cu respectiva atunci să profiți de cum va fi ea şi cum se va comporta cu tine.
Cred ca din cauza ca ai suferit ai inceput sa nu mai dai totul in relatie; de asta iti place flirtul si apoi dupa te plictisesti undeva in subconstient ti e frica ca nu cumva sa fii inselat din nou daca te implici intr o relatie de lunga durata;
Sigur ca o sa reusesti, trebuie doar sa ai rabdare.Inca nu e momentul.Cand te vei indragostii cu adevarat atunci vei vedea ca nu o sa te mai plictisesti asa repede.
Hei o sa gasesti tu pe o fata sunt o gramada in lumea asta daca ai avut 4-5 relati si cu nici una nu ti-a placut nu inseamna ca nu o sa ai si alte ocazi sa cunosti fete mai bine tine-o tot asa intr-o zi o sa gasesti aceea fata care doresti.
Sunt in aceeasi situatie ca si tine adica nu am fost inselat sau ceva de genu ma plictisesc si eu de o persoana foarte repede maxim o luna dar eu nu ma tem ca nu voi avea relati seriose la un momendat toti o sa avem parte de aceea relatie frumoasa
De reușit o să reușești dar tu ai pierdut prima ta iubire o să dureze ceva până o să scapi de gându ăsta.
O sa ajungi sa ai si asa ceva. Uneori iese mai greu. Cand o sa te mai linsistesti, o sa vina si linistea cum se spune.
beausingurlamasamea întreabă: