anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor.
Am si eu o problema majora, prietena mea are 13 ani iar eu am 14, cand sunt cu ea, ma lasa sa o ating peste tot! Credeti ca asta ar fi o problema in viitor? A si sa nu uitam... mi-a spus ca la 14 ani vrea sa isi piarda virginitatea, ceea ce eu nu prea sunt de acord

Răspuns Câştigător
| AndraCB a răspuns:

Fara suparare, de ce mai stai cu ea? Esti unul dintre putini pusti care nu vor o tarfulita ca prietena, si tocmai tu ai una? Sunt atatea fete dragute, cu ocupatii interesante si fete educate, care fac lucruri potrivite pentru varsta lor. A-ti pierde virginitatea la 14 ani e groaznic. Eu am pierdut-o cativa ani mai tarziu si tot imi dau seama ca era mai ok sa mai astept. Pari un baiat cu cap, gaseste-ti o fata pe masura! Toate bune!

| AndraCB a răspuns (pentru AndraCB):

Putinii* (scuze)

16 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Multe cred ca pierderea virginitatii ii da o imagine de maturitate si mai tarziu ajung unde ajung!

| unione a răspuns:

Exista inconstienti/ente peste tot...

| NoChanceForUs a răspuns:

Yeah yeah sure sure.

| qLoveSmileღ a răspuns:

Bună @Anonimul230.

Scuze că-ți spun dar prietena ta este cam c**vă, după părerea mea! Nu te supăra pe mine. Nu-i normal ca să te lase s-o atingi peste tot și în plus să vrea să-și piardă virginitatea la 14 ani! O vârstă destul de fragedă. Păzea, căci când va implini 14 ani sigur te va obliga s-o faci cu ea. Se pare că ea numai sex are in cap, în loc să se ocupe de alte activități.Tu să nu te iei după ea, adică să faci sex cu ea, că pe viitor probabil vei regreta. Concluzia este că trebuie să te desparți de ea că sigur când va implini 14 ani o să-ți pună următoarea condiție : " Ori o faci cu mine, ori iți dau papucii" Sau te va înșela pe ascuns cu altul, si tu rămâi fraier.

Numai bine și vezi ce decizie iei!

| LovelyBoy a răspuns (pentru qLoveSmileღ):

Hey dream girl... estiun pic prea aspra adica fata nu e c*rva... abtine-te! EA e doar in devenire - o viitoare p@narama, o p@rasuta si posibil taratur@ Deci nu ai dreptate big grin

| qLoveSmileღ a răspuns (pentru LovelyBoy):

Auzi dragă, și ce înseamnă la tine p**aramă, p**așută?! Îți spun eu. Înseamnă C**RVĂ. Gândește-te înainte să răspunzi. *Deci, nu ai dreptate*. Cine ți-a spus ție că n-am eu dreptate?

Ooof ce draguta estiuh... Eram sarcastic. Normal ca stiu ce inseamna toate... Eu doar te aprobam intr-un mod special. Deci incearca sa fii mai simpatica si gandeste-te ca lumea mai glumeste. kiss te-am pupat love struck

Ha...

Simpatică sunt cu cine merită. phbbbbt Glm laughing... Și stai liniștit că de glume știu, că e full liceul laughing

Deci cu mine nu estisimpatica? nu merit? ( eh da ce tot zic nici nu ma cunosti? kiss

Hai că meriți.

Eu acum ce primesc în schimb?! no talking

Glumesc. laughing

Un sarutkiss glumeam. sau nu. thinking

Il accepti? laughing

| Annd a răspuns:

Ehe taică.
Salvează-ți viața, du-te si joacă-te GearsOfWar laughing

| Anonimul230 a răspuns:

Salutare din nou, am convins-o sa.nu isi piarda virginitatea,dar este o faza, ea stiu sigur ca ma iubeste, fiindca eu am fost un prost si tot o inselam si etc.si dupa toate ce i-am facut, tot la mine s-a intors ma roghappy si am inceput si eu sa tin la ea, astazi mi-a refuzat cateva...atingeri.cred ca i-a venit mitnea la cap dupa ce am vorbit cu ea

| AverageIAlex a răspuns:

Probabil vei regreta ahAhahahahaaaaaaaaaa. ****-o!