Probail tine si mai mult la tine,pentru ca sunteti impreuna,ar trebui sa-ti dai seama de asta.
Baietii nu sunt mari fani ai mesajelor si cuvintelor dulci,iar putinii care reusesc,nu-si pastreaza obiceiul prea mult timp,obosesc usor!
Ar trebui sa discuti cu el si sa-i spui ca ai problemuta asta de exprimare.
Cert e ca nu mesajele dau nota relatiei voastre ci sentimentele pe care i le citesti in ochi,pe care le exprima cand te priveste, care-l indeamna sa-ti aduca o floare si care-l tin langa tine, in ciuda atator mesaje...
Daca te respecta si relatia voastra e minunata, dar ai doar acest mic dubiu, linisteste-te si invata sa masori dupa alti parametri.
Sunteti intr.o relatie de o luna din cate am inteles... E putin. Adica asa mi se pare mie. Poate v-ati obisnuit unu cu altu si deja a inceput monotonia si trebuie sa aprindeti iar flacarica aia dar cum am zis. E relatie scurta. Si e cazu 2 in care pur si simplu asa vorbeste el. Daca nu iti vorbeste ca inainte nu inseamna ca nu mai tine la tine. Are si el momentele lui. Si ar trebui sa fi mandra ca iti mai da cate un trandafir. multi baieti nu mai prea fac asta... Stii ce zic eu cel mai bine sa faci. Sa-l intrebi, vorbiti si aflati cauza
ca nu cred ca iti convine si tie sa stai ca pe ghimpi ..si el isi va da odata seama ca nu esti in regula si lamurita.
Asta este o schimbare minora. I s-a terminat imaginatia si nu vrea sa fie penibil scriindu-ti mereu aceleasi lucruri. Cu atat mai mult cu cat considera importanta parerea ta despre el. Pacat ca a pirdut "printesa", poti sa I-o ceri inapoi. Dar trandafirul este cel care ar trebui sa-ti transmita cel mai mult. Si respectul la fel.
Este ceva normal. La inceput e euforia iar apoi se instaleaza usor, usor rutina.
E logic sa nu stea non-stop sa iti dea tie mesaje siropoase.
Daca vrei sa "make a statement", nu-i mai da nici tu chestii asa siropoase.
Sotul meu de exemplu nu suporta sa dea mesaje sau sa giugiuleasca non stop. Insa daca vede ca eu bat inapoi un pas, vine si ma trage inapoi.
Stii cum ii omul gospodar: cumpara un pamant, il imprejmuieste, sapa, scoate burienele, il ingrasa si seamana ceva sau planteaza pomi. Nu-l sapa toate zilele, nu-l imprejmuieste in fiecare zi, face totul cu buna masura, apoi asteapta sa rodeasca.
Mirela0876 întreabă:
Belingot întreabă: